"NAŠTETILO JE I NJEMU I MENI" Nataša Bekvalac PRVI PUT posle 12 godina otkrila istinu o odnosu sa Novakom Đokovićem

Prošlo je više od decenije otkako se priča o tajanstvenom odnosu Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića, a pevačice je konačno rešila da stavi tačku i ispriča istinu.

Instagram

Da 2022. godina već donosi promene, dokazuje Nataša Bekvalac koja je odlučila da priče koje traju godinama, definitivno ostavi iza sebe.

Tim povodom, ona je odlučila da konačno otkrije u kakvom je odnosu sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem, o kojem sa pisalo tokom proteklih dvanaest godina.

Naime, Nataša je istakla da su te priče potpuno naškodile oboma. Mediji su ih povezivali, a pisalo se i da je Novak raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom kako bi bio sa Natašom.

ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, oni se nikada nisu oglašavali o tome. Međutim, prilikom novogodišnjeg intervjua, Nataši je postavljeno baš to pitanje i nije joj bilo prijatno u prvom trenutku.

Onda je, po prvi put, demantovala tu priču i otkrila da je reč o aferi koju su im smeštali.

- Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča pošto je sve namešteno, apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima.

Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia 

Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve - rekla je za Republiku.

Za Novaka je imala samo reči hvale i otkrila da je ponosna na njega:

Instagram 

- Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!