"NAJSREĆNIJA SAM NA SVETU" Kaća Grujić izašla iz porodilišta i izgleda neverovatno samo 4 dana nakon porođaja

Kaća Grujić napustila je danas porodilište sa ćerkom Katjom u pratnji srupruga Marka i sestre.

ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Katarina Grujić porodila se u sredu, 15. decembra i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Katja.

Kaća je danas napustila porodilište, a mnogi su primetili da blista od sreće i izgleda sjajno samo četiri dana nakon porođaja.

Ponosni tata, fudbaler Marko Gobeljić stigao sa Kaćinom sestrom po pevačicu i ćerku, a osmeh s lica nije skidao.

ATA Images/Antonio Ahel 

"Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, nadam se da liči na mene, a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući.

Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati", rekla je Kaća okupljenim novinarima ispred bolnice.

ATA Images/Antonio Ahel Kaća sa ćerkom Katjom napustila bolnicu u pratnji supruga

Podsetimo, sportista je u prestoničkom restoranu oragnizovao velelepno slavlje povodom rođenja ćerke, a ponosna mama ubrzo nakon porođaja se oglasila na Instagramu gde je podelila fotografiju svoje mezimice.

Par je još ranije otkrio da će im se ćerka zvati Katja, a ovo ime inače nosi moćno značenje. Ime izvorno dolazi od grčkog imena Ekaterina i znači "čistoća, čistoća emocije".

Zanimljivo je i to da je Kaća Grujić najpre mislila da nosi dečaka.

printscreen/instagram