"ISPAO SAM GROZAN I GLUP" Ben Aflek pokušava da se opravda nakon što je bivšu ženu optužio za problem s alkoholom

Ben Aflek tvrdi da su njegove reči na račun alkoholizma i braka sa Dženifer Garner izvučene iz konteksta.

Shutterstock

Američki glumac Ben Aflek (49) rekao je u sredu da su njegove izjave da bi verovatno još uvek imao problema s alkoholom da se nije razveo od bivše supruge Dženifer Garner (49) i da se tokom braka s njom osećao zarobljenim izvučene iz konteksta, javlja Daily Mail.

Aflek je tokom gostovanja u emisiji Džimija Kimela rekao da su njegove reči izokrenute i da je ispalo kao da je kritikovao svoju bivšu suprugu s kojom je u braku bio 13 godina i sa kojom ima troje dece.

Glumac je rekao da ga je povredilo to što ga nazivaju "najgorim, neosetljivim, glupim i groznim tipom". Dodao je da je tokom razgovora u kojem je spomenuo svoje probleme s alkoholom rekao da poštuje svoju bivšu suprugu i da su mu deca uvek na prvom mestu.

Shutterstock 

Neki gledaoci emisije su rekli da je Aflek ostavio utisak cmizdravca koji krivi druge za svoje prbleme.

- Nije preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, a mi smo krivi jer nismo zauzeli njegovu stranu - rekla je jedna osoba na društvenim mrežama.

Ben je voditelju Džimiju Kimelu rekao da nije bio spreman na to da će pojedinci negativno reagovati na sadržaj njegovog razgovora s poznatim radijskim voditeljem Havardom Stenom.

- Pričali smo puno o mojoj porodici, alkoholizmu, pravim problemima, kako treba biti odgovoran i pun ljubavi, kako sarađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo decu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen i pomislio sam da trebam da budem iskreniji i samokritičniji. A onda sam vidio sve te stvari na Tviteru i pitao se: Što je ovo? - rekao je glumac.

printscreen/youtube 

Aflek je rekao da su ga naljutili šokantni naslovi i tekstovi u kojima su njegove reči izokrenute.

Izvori tvrde da Garner nije najbolje primila Benove komentare i da se oseća kao da ju je "ošamario", a Page Six piše da je glumčeva izjava naljutila i njegovu trenutnu devojku, 52-godišnju glumicu i pevačicu Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!