OBOŽAVA DA PROVODI VREME SA SESTRIČINOM: Ovo je sestra Nevene Božović za koju kažu da je "tetka za poželeti"

Neveni Božović je oduvek najveća podrška bila njena starija sestra Jelena Božović, koju nemamo prilike da vidimo u javnosti.

Instagram

Nevena Božović je krajem avgusta postala mama devojčice Anke, a pevačica je po prvi put nedavno otkrila kako se snalazi kao roditelj i da li joj život u dve države pada teško.

- Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom rečju mogu da opišem. To čovek ne može da razume sve dok ne doživi momenat kada svoje dete uzme u ruke - rekla je Nevena za magazin "Hello!", pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd - Budva:

Instagram 

- Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo.

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vreme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

Da joj je najveći oslonac u životu, pa i kada je čuvanje male Anke u pitanju, sestra Jelena govore fotografije koje rado kače na društvene mreže.

Instagram 

Jelena Božović je arhitekta, a poznato je da je Neveni oduvek bila najveći vetar u leđa. Jelena je Nevenu inspirisala, podržavala i motivisala da bude sve bolja.

Zahvaljujući njenoj podršci, Nevena je već sa 21 godinom imala diplomu Muzičke akademije.

Instagram 

Jelena često kači trenutke koje provodi sa svojom sestričinom, a mnogi kažu da je pevačicina sestra "prava tetka za poželeti".

Sestra Nevene Božović na svom "Instagram" profilu često objavljuje fotografije sa Ankom i Nevenom, pa je jasno koliko je prisutna u odrastanju svoje sestričine, koju obožava.

Instagram 

 Više fotografije sestre Nevene Božović pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Sestra Nevene Božović