ISPLIVAO SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ BEZ FOTOŠOPA: Svi komentarišu da je pevačica lepša bez obrade fotografija

Snimak Teodore Džehverović na kojem je u prvom planu njena šminka postaje viralan, a mnogi komentarišu da je pevačica lepša bez obrade fotografija.

Instagram

Popularnu pevačicu Teodoru Džehverović na Instagramu prati preko milion ljudi i neminovno je da često bude glavna meta kritika, osuda, ali i pohvala.

Neretko se i sama oglašavala na temu raznih spekulacija, kao i poput onih da je raskinula sa Ninom Čelebićem.

Instagram 

Iako njihove zajedničke fotografije još uvek ne možemo da vidimo, Teodora je veoma aktivna kada je posao u pitanju.

U prilog tome govori činjenica da je nedavno kupila stan u elitnom naselju u Beogradu, kao i mnogobrojni trenuci koje rado deli na društvenim mrežama.

Teodora često pokazuje kako izgledaju pripreme pre samog nastupa, a ovoga puta je isplivao snimak na kom pevačica jasno pokazuje našminkano lice pod jakim svetlom.

Naravno, ovaj momenat iskoristili su tviteraši, koji su snimak uporedili sa fotografijama Teodore Džehverović.

Instagram 

Iako je razlika mnogima evidentna, većina je imala samo reči hvale.

"Nepopularno mišljenje: Lepša je na prvoj slici", "Trebalo bi da ističemo prirodnost, nije moguće da svako ima savršene crte lica i kožu", "Teodora ne treba da obrađuje fotografije, lepa je svakako", "Sigurno koristi mini trikove u Fotošopu, ali nisu joj potrebni", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Teodora je nedavno odlučila da plavu kosu ofarba u boju koja je trenutno broj jedan kada su trendovi u pitanju.