"TO SE NEĆE DOGODITI": Andrija Milošević i njegova devojka čekaju dete, a ona je otkrila zašto neće biti venčanja

Andrija Milošević čeka dete sa svojom izabranicom, glumicom Aleksandrom Tomić, koja je otkrila zašto se neće udati za popularnog glumca.

ATA Images

Nakon Mirke Vasiljević, Marijane Mićić, Marije Petronijević, rode će sleteti i u dom Andrije Miloševića i njegove izabranice Aleksandre Sandre Tomić.

Radosna vest ih je oduševila jer se već dugo nadaju prinovi.

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju.

ATA Images 

Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima - rekao je nedavno izvor za "Blic".

Iako se poznati par nije oglašavao ovim povodom, Aleksandra je pre nekoliko dana pokazala kako izgleda u drugom stanju.

Iako su mnogi očekivali da će se najduhovitiji glumac oženiti, to se ipak neće dogoditi. Njegova izabranica je jednom prilikom otkrila zašto neće izgovoriti sudbonosno "da".

- Venčanja neće biti niti nas ono zanima. Živećemo i radovaćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju.

printscreen/instagram 

Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima - izjavila je svojevremeno Aleksandra.

- Andrija je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakom ko želi da ga sasluša. Takođe je odličan motivator i svojom energijom često uspeva da prodrma druge glumce i pruži im bezuslovnu podršku.

Instagram 

Mene lično naučio je kako ne treba preozbiljno shvatati život i svaku prepreku koju on donosi i da se nekada samo treba opustiti i prepustiti, bez obzira na ono što nam se dešava - rekla je Aleksandra jednom prilikom za "Stori".

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

printscreen/instagram 

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac.