PRVE FOTOGRAFIJE ALEKA BOLDVINA NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU: Slavni glumac razoren, ne prestaje da plače

Na mrežama su se pojavile prve fotografije Aleka Boldvina, nakon što je upucao snimateljku na setu filma.

Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je na snimanju filma usmrtio snimateljku Halinu Hačins, holivudski glumac Alek Boldvin potpuno je slomljen.

Na Tviteru kruže njegove fotografije nakon nemiliog događaja u kom je ranjen i reditelj filma Doel Souza.

Proslavljeni holivudski glumac telefonira, a potom stavlja ruke na kolena i savija glavnu, vidno razoren. Do tragedije je došlo na snimanju filma "Rust" ("Rđa") u Novom Meksiku.

Pucnjava se desila u drvenoj crkvi, montiranoj kao deo seta, a veruje se da je Boldvin na setu potegao filmski pištolj i da su tom prilikom pogrešno upotrebljeni meci, tzv. ćorci.

Prema navodima vlasti, Halina Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar "Kristus St. Vinsent", gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

- Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije, a preneli su strani mediji.

Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U saopštenju iz produkcije filma Rust navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja. Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Alek Boldvin  Youtube