GOVORILI SU DA IZGLEDAJU KAO DEDA I UNUKA: Nakon samo godinu dana braka glumac se razvodi od duplo mlađe supruge

Šon Pen se razvodi od australijske glumice Lejle Džordž posle samo 15 meseci braka.

Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Šon Pen rastaje se od 29-godišnje supruge Lejle Džordž, prenose strani mediji.

Australijska glumica na Višem sudu u Los Anđelesu u petak je podnela papire za razvod od 61-godišnjeg glumca. Šon i Lejla u braku su bili godinu dana. Razlog njihovog razlaza trenutno nije poznat.

Njih dvoje su se venčali su se u julu 2020. godine posle četiri godine veze. S obzirom na to da su se na venčanje odlučili u jeku pandemije, održano je putem Zuma.

“Imali smo kovid venčanje. Na Zumu je bio matičar, a mi smo bili u kući zajedno s mojih dvoje dece i njenim bratom”, ispričao je Pen posle neobičnog venčanja.

LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegova uskoro bivša supruga Lejla nekoliko je meseci mlađa od njegove ćerke Dilan (30) i dve godine starija od njegova 27-ogodišnjeg sina Hopera. Ona je ćerka slavnog glumca Vinsenta D'onofria.

Zbog velike razlike u godinama, glumčki par je često bio na meti kritika i zluradih komentara.

LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Izgledaju kao deda i unuka", "Ne razumem, zašto glumci ne mogu da nađu nekog svojih godina", "Da li ovim pokazujete da starije žene ne mogu biti privlačne", "Kriza srednjih godina, uživo prenos", "Neskladni su mi", "Možeš da budeš Šon Pen milion puta, ali ovo je prosto pogrešno"... samo su neki od komentara ljudi na internetu.

Šonu Pen je od 1985. do 1989. godine bio je u braku sa Madonom, a od 1996. do 2010. sa glumicom Robin Rajt.