Pevačica Lizo već je odavno dokazala da ju zlobni komentari nimalo ne dotiču, a svakim novim pojavljivanjem to i dokaže.

33-godišnja muzička senzacija koja je ponosna na svoje telo pre nekoliko dana se pojavila na proslavi 29. rođendana kolegice Kardi Bi, a pobrinula se da njen dolazak svi primete.

Lizo je na sebi imala potpuno providnu ljubičastu haljinu, ispod koje je imala samo tange iste boje. Nije čak imala ni cipele, a do lokala je prošetala bosa.

lizo
Profimedia 

Pevačica nije ni trepnula dok su je svi fotkali, a sudeći po njenom ponašanju, oberučke je prihvatila svu pažnju koju je dobila.

Pravim imenom Melisa Vivijen Džeferson, slavna pevačica neretko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma.

Upravo suprotno! Naime, Lizo je već godinama velika inspiracija ženama širom sveta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše.

printscreen/instagram, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Lizo izgledala nekad, a kako izgleda danas.

Njen profil na Instagramu prepun je golišavih fotografija, a Lizo ne namerava da se zaustavi. Iako neki kritičari ističu kako zaista preteruje, Lizo se ne obazire ni na šta i uvek radi ono što ona smatra da je dobro za nju.