Muzičarka Lizo viđena je prošlog vikenda kako dolazi u poznati restoran "Catch" u Los Anđelesu. Tom prilikom uskočila je u farmerice i topić koji je neodoljivo podsećao na bikini, dok je na nogama imala patike.

Iako ima brojne kritičare zbog svoje golotinje koju jednostavno obožava, pevačica se ne obazire pa tako njoj ne predstavlja nikakav problem da u elitni restoran dođe u ovakvom izdanju.

33-ogodišnjakinja se nedavno u potpunosti skinula gola za Instagram kada je objavila neobrađenu fotorafiju. Dok su se jedni divili njenom smelom potezu, drugi su joj otvoreno poručili kako je loš i nezdrav primer ženama širom sveta.

lizo
TWIST / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Inače bih sredila stomak i kožu, ali sad sam želela da vam pokažem kako izgledam u prirodnom stanju", napisala je tada Lizo u opisu fotografiju koja je nastala u sklopu jedne kampanje koja pokušava da ukaže i upozori na negativne efekte društvenih mreža i nametnute standarde lepote. Takođe, Lizo je poznata po neverovatnom samopouzdanju.

Ponosno ističe da je visoka 177 cantimetara i 140 teška kilograma.

lizo
Instagram 

Ona sve naziva "body positivity" kampanjom, uprkos kritičarima. Kako god bilo, hrabrost je nešto što joj se svakako mora priznati!

Međutim, nije Lizo uvek samo zabava i smeh i samopouzdanje. Nedavno je otkrila da je ozbiljno patila od depresije, ali da je Amerikanci vole i zbog toga. Jer u Holivudu punom pretvaranja, Lizo se ističe kao ostrvo čiste istine.

2010. godine je njen otac umro, a tada dvadesetjednogodišnja pevačica tone u depresiju. Njen otac je bio najveći fan njene muzike, što je navelo pevačicu da odustane od svega.

"Bila sam u fazonu: "Nemam više razloga za ovo, ja sam sve ovo radila zbog njega". Ali onda sam shvatila da ovo moram da radim za sebe, jer je on to radio zbog mene," otvorila se Lizo obožavaocima.

printscreen/instagram, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Lizo izgledala nekad, a kako izgleda danas.