"PONAŠALA SE KAO RAZMAŽENO DERIŠTE" Megan je napravila HAOS pred venčanje sa Harijem samo zbog jedne stvari

Nedavno su procurile informacije o ponašanju Megan Markl pre nego što se udala za Harija. Kako izvori tvrde, glumica je po svaku cenu htela da bude po njenom, čak i kada je u pitanju tijara kraljice Elizabete.

Shutterstock

Te 2018. godine, ceo svet brujao je o venčanju koje je promenilo istoriju.

Princ Hari oženio je glumicu Megan Markl, koja ne samo da nije bila plave krvi, već je i meleskinja što nije uobičajeno za britansku kraljevsku porodicu.

Koliki su pritisak trpeli i šta se sve događalo iza zidina dvora otkrili su ove godine u intervjuu kod Opre Vinfri, a od tog momenta postalo je jasno da je Megan ta koja, u neku ruku, vuče konce sa Harijem jer se činilo da je spreman da zbog nje uradi sve, pa čak i okrene leđa sopstvenoj krvi.

Zbog svega nekadašnju glumicu gledaju kado glavnog negativca u ovoj priči, a u njenu korist ne idu ni nove informacije o njenom ponašanju pred samo venčanje sa Harijem.

printscreen/youtube/The Royal Family 

Naime, kako se navodi u biografiji Endrua Mortona koja će uskoro ugledati svetlo dana, Megan se pred venčanje ponašala prilično bahato prema Hariju, zahtevajući da sve bude po njenom.

Koliko je daleko otišla svedoči i to što je zbog njenih prohteva Hari pored lekova za smirenje morao da ide i na akupunkturu samo da bi se smirio.

Najveći problem, nekadašnja glumica napravila je zbog tijare. Naime, kako je poznato, Megan je na dan venčanja nosila predivnu Givenchy venčanicu, a ceo look upotpunila je kraljičinom tijarom iz 1932. godine.

printscreen/youtube/NewsNOW from FOX 

Međutim, problem je bio taj što tijara nije bila dostupna istog trenutka kada je frizerka Marklove doletela iz Njujorka za London. Uprkos objašnjenjima da je u pitanju veoma skupocena tijara koja ne može tek tako da se "šeta" kad se i nekome prohte, te da mora da se poštuje protokol, Megan nije htela da sluša.

"Tijara se čuva pod velikim obezbeđenjem u posebnom sefu. Ne možete samo da puknete prstima i očekujete da vam damo nešto toliko vredno samo zato što je vaš frizer došao u tom trenutku", rekao je izvor.

"Ponašala se kao razmaženo derište", dodali su očevici događaja.

Profimedia 

"Hari je toliko bio pod pritiskom da je počela i kosa da mu opada, pa je spas potražio na akupunkturi kada lekovi više nisu pomagali".

Inače, biografija bi trebalo da ugleda svetlo dana sledeće godine, i kako se navodi, otkriće brojne tajne koje kraljevska porodica krije, a pogotovo Megan Markl.