JELENA JE BILA PRVI SRPSKI SUPERMODEL: Krasila je svetske naslovnice, a sad nosi FRIZURU za koju treba hrabrosti

Jelena Ivanović podelila je na svom Insgramu novu frizuru i otkrila pratiocima da se ošišala na kratko.

printscreen/instagram

Naša poznata manekenka Jelena Ivanović "žarila je i palila" devedesetih, i slobodno možemo reći da je bila jedna od najuspešnijih sa ovih prostora.

U svet modelinga ušla je sa svega 15 godina, i tokom karijere radila je modne revije za najveće brendove i pozirala na naslovnicama najprestižnijih svetskih časopisa.

Prvi srpski supermodel i danas je deo ovog sveta, ali na čelu jedne agencije kao modni skaut i menadžer. Udata je za glumca Branislava Tomaševića sa kojim je dobila troje dece.

Za njihov susret tvrdila je da je sudbinski:

- Bane i ja smo se upoznali u Njujorku, kada sam iz Pariza otputovala tamo na tri dana povodom slikanja za jedan modni editorijal. Preko manekenke Maje Latinović Bane i ja smo se upoznali, i istog dana zaljubili jedno u drugo. Kažu da je čovek tvog života plan sudbine, i eto, meni se to baš tako desilo, nenadano i sudbonosno- izjavila je svojevremeno Jelena.

printscreen/instagram 

Danas iako ima 41. godinu i dalje izgleda savršeno, a na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe. Ipak, nedavno je rešila da se odrekne svog zaštitnog znaka - duge kose, i ošiša se skroz na kratko.

printscreen/instagram 

Ceo proces podelila je na svom Instagramu, a zanimljivo je da je ovakva frizura veliki hit ove godine, iako se žene retko odlučuju na ovoliko velike promene za koje je, ruku na srce, ipak potrebno dosta hrabrosti.

printsreen/instagram 

Jeleni, sa druge strane, transformacije nisu strane, s obzirom da su bile sastavni deo njenog posla, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Jelena Ivanović danas