VERIDBA MILIJARDERA O KOJOJ BRUJI SVET: Mlađa je od njega 30 godina i dugo ga je krila od javnosti i porodice

Rijaliti zvezda, Ampika Pikston (40), objavila je da se verila sa milijarderom Dejvidom Sulivanom (72).

CWSF2 / Backgrid UK / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Ampika Pikston, koja je svoju popularnost stekla u emisiji "Real Housewives of Cheshire" (40) iznenadila je sve kada je objavila da se verila sa milijarderom Dejvidom Sulivanom (72).

Inače, Dejvid je bivši vlasnik Dejli Mejla i Sandej Sporta, a njegovo bogatstvo procenjeno je na više od milijardu funti. Njihovo poznanstvo datira još od pre 10 godina, ali su tek rešili da svojoj ljubavi daju šansu.

Ampika je zaprošena na dan svog rođendana, što je ona bez razmišljanja prihvatila.

Instagram Ampika Pinkston

- Da, ima velike razlike u godinama, ali oni su zaljubljeni. Krili su svoju romansu iz poštovanja prema sopstvenoj deci i bivšim partnerima, ali to ne može zauvek da se krije.

Dejvid je zaprosio Ampiku prstenom od 11 i po karata. Bez razmišljanja je pristala, takvu ponudu nije mogla da odbije - kaže tabloidima izvor blizak paru.

Shutterstock 

Dejvid je inače pre ove veridbe proveo 25 godina u vezi sa bivšom zvezdom filmova za odrasle, Emom Benton Hju, koju je postavio na mesto potpredsednice kluba Vest Ham.

Ampika je pre Dejvida imala verenika - muškarca koga je krila od javnosti i čiji identitet nikad nije otkrila. Veridbu je raskinula 2018. godine. Pre toga, bila je u braku sa milijarderom Markom Pikstonom sa kojim ima sina.

SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia