"SPASIO SAM JE OD KATASTROFE, JAVNOST NE ZNA SVE" Otac Britni Spirs tvrdi da je ona zavisnica sa MENTALNIM PROBLEMIMA

Nakon što je odustao od starateljstva, otac Britni Spirs je izneo u javnost detalje ćerkinog zdravstvenog stanja.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Džejmi Spirs, otac Britni Spirs, tvrdi kako je pevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" kao i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema s mentalnim zdravljem, prenosi Daily Mail.

Džejmi, koji je nedavno odstupio s mesta staratelja pevačice, tvrdi kako su njene borbe s zavisnošću i metalnim zdravljem daleko ozbiljnije nego što se zna.

"Ipak javnost ne zna sve, a nema ni pravo da zna, tako da se gospodinu Spirsu niko neće iskupiti", piše između ostaloga u podnesku koji je Džejmi podneo Vrhovnom sudu okruga Los Anđeles ranije ovog meseca, prenose strani mediji.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U podnesku je dodao da od 2018. nije imao kontrolu nad medicinskim odlukama ćerke, uključujući njeno zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine. Tvrdi da je njegova glavna uloga u ćerkinom lečenju bila jedino plaćanje računa.

"Nema sumnje da je starateljstvo gospođu Spirs spasilo od katastrofe, podržalo je kada je to bilo najpotrebnije, zaštitilo nju i njen ugled i olakšalo joj obnavljanje karijere", dodao je otac pevačice.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia, Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs

Podsetimo, Džejmi Spirs nedavno je pristao da odstupi od dugogodišnje uloge staratelja svoje ćerke Britni. Pevačica je u junu na sudu u Los Anđelesu rekla da je starateljstvo zlostavljanje i da "želi svoj život nazad".