ČUVAM SE ZA BRAK, NE DROGIRAM SE, IMAM PRAVE GRUDI... Ovo su 10 najvećih LAŽI holivudskih zvezda

Holivudske zvezde nisu ništa drugačije od običnih ljudi, te i oni nekad malo "iskrive istinu" o nekim stvarima, a ovo je 10 najvećih laži o kojima se priča i dan, danas.

Shutterstock

Svima nam se nekad dogodilo da smo za nešto slagali.

Pa ako se dogodilo nama, takoreći "običnim smrtnicima", potpuno je jasno da holivudske zvezde nisu izuzetak. Naprotiv.

Mada, neko bi pomislio da je to veoma loš potez s obzirom da su njihovi životi ipak pod lupom velikog broja ljudi, te da ih je veoma lako uhvatiti u laži, a njihovu "sramotu" potom će posmatrati ceo svet. Ipak, njihovo je bilo da pokušaju, a naše da ih "uhvatimo", a ovo je 10 najvećih neistina o kojima se i dan - danas priča.

1. Anđelina Džoli i Bred Pit su samo prijatelji

Shutterstock 

Kada su snimali film "Gospodin i gospođa Smit" bilo je više nego jasno da su se glumci zbližili. Međutim, oboje su demantovali pisanje medija, a Bred je naglašavao da je veran Dženifer Aniston, s kojom je tada bio u braku već četiri godine.

Ipak, nakon što su se Bred i Dženifer razveli, a zgodni plavušan i žena najlepših usana na svetu priznali svetu svoju ljubav, Anđelina Džoli je u jednom intrevjuu izjavila:

"Nema mnogo ljudi priliku da gleda film u kojem su se njegovi roditelji zaljubili."

2. Tajga i teško detinjstvo

Kada su u pitanju američki reperi, za većinu se smatra da su imali tešo detinjstvo. To vam dođe kao "must - have" u tom svetu.

"Ulična škola" takoreći je neophodna za stvaranje kredibiliteta. Zato i ne čudi što repere koji su išli na časove klavira i skijanje iskusnije kolege uglavnom ne shvataju ozbiljno.

Tajga, bivši dečko Kajli Džener, jedno vreme je morao da laže da je iz Komptona, kraja poznatog po opasnim situacijama, obračunima bandi i siromaštvu. Međutim, jednom prilikom je ovaj tamnoputi umetnik snimljen kako se hvali svojim bogatim roditeljima.

3. "Čuvam se za brak"

Shutterstock 

Britni Spirs i Džastin Timberlejk bili su omiljen tinejdž par mnogima. Pevačica je svojevremeno insistirala na tome da ona i njen partner nemaju seksualne odnose jer će ona tako nešto praktikovati tek u braku. To je bio važan deo njenog imidža dobre devojke iz komšiluka, koji je pao u vodu kada je Džastin Timberlejk u jednom intervjuu rekao da "Spirsova nije svetica" i da je odavno izgubila nevinost s njim.

Britni je 2003. godine u jednom intervjuu priznala:

"Bila sam već dve godine sa Džastinom i mislila sam da je on onaj pravi — ali nisam bila u pravu", rekla je Britni.

4. Džej Lo i Niki Minaž lagale u vezi sa godinama

Shutterstock 

Poznate ličnosti se često pretvaraju da su neko drugi — u pesmama, spotovima, na sceni, ali neke idu toliko daleko da po potrebi promene čak i godinu svog rođenja. Međutim, interesantno je da su se Niki Minaž i Džej Lo "podmladile" malo: kada je imala 30 godina, Dženifer je tvrdila da je stara 29, dok je Niki u 28. tvrdila da ima 26 godina.

Shutterstock 

Nikome nije jasno zbog čega su one izgovorile ovakve laži, ali im je čak i tako mala razlika očito važna — čim su smatrale da treba da zaobiđu istinu.

5. Viktorija Bekam je tvrdila da ima "prave grudi"

Shutterstock 

U vreme kada je bila jedna od najpopularnijih pevačica na planeti, sada već davne 1999. godine, Viktorija Bekam se pojavila u javnosti s primetno većim grudima. Međutim, kada su je upitala da li svoj novi izgled duguje estetskoj hirurgiji, Bekamova je rekla:

"Potpuno sam prirodna, sa izuzetkom noktiju…"

Ipak, dvanaest godina kasnije je u intervjuu za britanski Vog slučajno pomenula da je izvadila silikone iz grudi! Kada ju je novinarka pitala o čemu tačno govori, Viktorija se zakašljala i odbila da dalje govori na tu temu.

6. Paris Hilton: "Ne drogiram se"

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za mnoge poznate (Kejt Mos, Lindzi Lohan…) ispostavilo se da lažu u vezi s konzumiranjem opijata, ali je Paris Hilton definitivno najviše puta "uhvaćena u laži", prenosi Glossy. Ubrzo pošto je u emisiji Larija Kinga pomenula da nikada nije koristila droge, snimljena je kako puši marihuanu, a zatim je uhapšena i zbog posedovanja kokaina.

7. Lagao da nije policajac

Rick Ross - Hustlin'   Youtube

Za autora hita "Hustlin" se 2008. godine pričalo da je ranije radio kao policajac, ali je Ros naglašavao da to nije istina. Umetnik čije je pravo ime Vilijam Leonard Roberts Drugi ipak je, ispostavilo se, lagao — ubrzo se na internetu pojavila njegova fotografija u policijskoj uniformi!

Rik Ros bio je primoran da prizna da je tokom devedesetih bio policajac, ali on i danas tvrdi da su njegove pesme o dilovanju droga zasnovane na stvarnim događajima u njegovom životu…

8. Bijonse je slagala da sama piše svoje pesme

screenshoot/instagram 

Od dana kada je bila samo vesela lepotica iz grupe "Destiny's Child" do trenutka kada je zasijala sama na sceni, Bijonse Nouls isticala je da je ona autor skoro svake pesme koju je ikada otpevala.

Tako je bilo je 2006. godine, kada je Bijonse rekla da su sve njene pesme na albumu B-Day samo njene, uključujući i pesmu Irreplaceable. Međutim, Ne-Yo je otkio da je on autor ovog hita!

9. Džastin Biber lagao da mu je ukraden laptop

printscreen/youtube/Justin Bieber 

Jedino gore od lažljive zvezde jeste zvezda koja to radi zbog medijske pažnje. Džastin Biber je 2012. godine "tvitovao" da mu je laptop ukraden i da je lopov pronašao i objavio Džastinovu golišavu fotografiju.

Međutim, ispostavilo da Biberov laptpop nije ukraden i da je sve pažljivo isplanirano kako bi Džastin bio u centru pažnje pre izlaska njegovog novog muzičkog spota.

10. Tajger Vuds do samog kraja je tvrdio da nije varao ženu

Tajger Vuds jedan je od najvećih sportskih legendi. PRvi je zaradio milijardu dolara od golfa, a mnogima je, sa razlogom bio uzor.

Međutim, sve to palo je u vodu kada je suočen da je varao suprugu tokom 2009.godine. Do samog kraja tvrdio je da joj je bio odan muž, međutim, ispostavilo se da je nije prevario jednom, ili dva puta, već sa preko 100 žena tokom 5 godina braka.