ZAVODNICA SLAVNIH I BOGATIH MUŠKARACA OSTALA BEZ DEČKA: Uslikali je namrgođenu u šetnji, dok njen dragi ljubi drugu

Šantel Džefris proslavila je afera sa Dastinom Biberom, a sada je u vezi sa Endruom Tagartom, članom benda "The Chainsmokers". Međutim, njen dragi nedavno je uhvaćen u strasnim zagrljajima sa zanosnom brinetom na plaži u Majamiju.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šantel Džefris postala je zvezda medija još pre nego što je bila punoletna.

O lepoj crnki pisalo se kao o devojci koja voli da zavodi slavne i bogate mušakrce, a na listi onih sa kojima se zabavljala su Džastin Kombs, sin Paf Didija, reper Lil Tvist, igrač američkog fudbala Dišon Džekson, ali i Trevis Skot, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli, kao i Džastin Biber.

Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, dugo se pričalo da se di-džej i glumica, kako sebe predstavlja, skrasila kraj muzičara Endrua Tagarta. Sada su je paparaci uslikali nakon povratka iz Njujorka, ali njenog dečka nigde nije bilo na vidiku.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šantel je u kratkoj suknji i uskom topu prošetala ulicama a sve vreme je bila namrštena i neraspoložena. Kao razlog mnogi navode to što je upravo Endru uhvaćen u strastvenom zagrljaju sa nepoznatom brinetom dok je Šantel bila u Njojorku kod prijatelja.

O krizi u njihovoj vezi šuškalo se već nekoliko meseci, a sada se čini da je Endru definitivno našao zamenu. Kako kažu očevici, on i misteriozna lepotica najpre su razgovarali s velikim osmesima na licima, a potom mu je ona prišla i poljubila ga.

DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šantel je poznata kao neko ko ne voli da gubi, a navikla je da u životu sve dobija zahvaljujući svom telu. Da li je ovo definitivni kraj njihove veze ili će zgodna glumica "izvući još nekog keca iz rukava" ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Šantel Džefris izdanja