"OPADALA MI JE KOSA, DOBIJALA SAM NAGLO NA TEŽINI" Sanja Vučić zbog opake bolesti do kraja života mora da uzima terapiju

Sanja Vučić godinama se bori sa bolešću koja pogađa sve više žena, zbog čega je često bila malaksala, dobijala na kilaži ali i gubila kosu.

printscreen/instagram

"Uraganka" Sanja Vučić (27) nedavno je iznenadila fanove kada je izjavila da ne veruje da će "Hurricane" trajati večno, a o njoj se poslednjih meseci pisalo i zbog simpatija i flerta sa evrovizijskim pobednikom Damianom Davidom.

Ipak, nedavno je prvi put otkrila da se iza osmeha i vatrene energije krije ozbiljna borba sa opakom boljkom - Hašimoto sindromom. Sada je otvorila dušu na tu temu i progovorila kako je uopšte shvatila da nešto nije u redu.

Za bolest je saznala nakon što je sama primetila da nešto s njenim raspoloženjem i telom nije u redu.

- Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize- ispričala je Sanja svoje iskustvo.

Kako je ispričala, bila je depresivna i nije osećala nikakvu radost:

- Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna - ispričala je.

ATA Images/Antonio Ahel 

Smatrala je da promene raspoloženja koje oseća mogu biti psihološke ili hormonske, pa je posetila i ginekologa.

Na kraju se ispostavilo da ima problem sa radom štitne žlezde. Otkrila je kako su joj meseci pre dijagnoze bili najgori period:


- Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost - ispričala je ona za Story.hr.

Sanja je istakla kako smatra da je bolest potaknuo stres, te kako sad pazi na svoje zdravlje i trudi se da pronađe unutarašnji mir kroz jogu i meditaciju.

Insatgram 

Uz svakodnevne tablete, koristi i homeopatiju, pa se sada oseća odlično, a uz to uspela je da retguliše i kilažu i slobodno možemo reći da izgleda nikad bolje.

A koliko se pevačica promenila od početka karijere do danas, kao i još neka njena izdanja, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Facebook Sanja Vučić