ADEL USLIKANA S NOVIM DEČKOM: Nakon šuškanja da je u vezi s reperom, pevačica smuvala KOŠARKAŠKOG AGENTA

Poznata engleska pevačica Adel uslikana je na NBA utakmici sa novim dečkom.

Youtube

Adel (33) ima novog dečka! Naime, kako strani mediji prenose, Rič Pol (39), jedan od najpoznatijih košarkaških agenata na svetu prošle noći je gledao NBA finale u društvu svog najboljeg prijatelja Lebrona Džejmsa, ali i svoje nove devojke.

Paparaci su uslikali novi par, a novinar ESPN-a Brajan Vindhorst otkrio je da su Adel i Rič u vezi.

"Ovo je prvi put da su se pojavili u javnosti zajedno. Ovo će biti svuda po tabloidima sutra, posebno u Engleskoj", rekao je novinar uživo u prenosu.

Adel je pet godina bila u braku sa Sajmonom Konecki (46), od kog se nedavno razvela. Par ima osmogodišnjeg sina, a ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da su uspeli da izbegnu advokate i putem dogovora su podelili pevačicino bogatstvo od 190 miliona dolara.

Njen novi dečko, Rič Pol je jedno od najpoznatijih imena u sportskom biznisu u Americi. Poznato je da je počeo tako što je prodavao stare dresove iz kamiona, a onda ga je 2003. Džejms pozvao da mu bude partner kada je ušao u NBA ligu i tako je počeo njegov vrtoglavi uspon.

Prethodnih dana šuškalo se da je Adel u vezi sa reperom Skeptom, međutim da je reč o netačnoj informaciji potvrđuju slike koje su nastale sinoć na NBA utakmici.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija novog poznatog para:

Youtube Adel s novim dečkom