ĆERKA MONIKE BELUČI SAVRŠENIJA JE OD SVOJE MAJKE: Lepa Deva oduševila je svet svojom LEPOTOM

Lepu ćerku Monike Beluči, Devu Kasel paparaci su uslikali dok se fotografisala na cvetnoj terasi, a nema ko nije prokomentarisao da je izgledom i lepotom slika i prilika majke, pa čak i da je lepša od nje.

Profimedia

Monika Beluči sa razlogom je smatrana jednom od najlepših žena sveta. Međutim, kako stvari stoje, njene ćerke ne samo da su dostojne naslednice, već su je lepotom i premašile, a pogotovo starija, Deva (16) koja se pre nekoliko meseci našla i na naslovnici francuskog izdanja "Elle" magazina.

Deva je, slobodno možemo reći krenula stopama slavne majke koja je bila i ostala muza čuvenog dvojca Dolce&Gabbana.

Nakon što su nedavno pojavile fotografije na kojima Monika šeta sa ćerkama kroz italijanski grad Portofino gde su zajedno uživale u odmoru, mladu lepoticu ponovo su uslikali, ali ovog puta na balkonu hotela u kom su odsele.

Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena sestra 11-godišnja Leoni ju e fotografisala dok je Deva menjala poze kao da se manekenstvom bavi nekoliko godina. Na sebi je nosila cvetni top sa dubokim dekolteom i farmerice, a mnogi nisu mogli,  a da ne prokomentarišu da, što je starija, sve više vide Moniku u njoj.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monika, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Podsetimo, Monika Beluči je bila u braku sa Kaselom od 1999. do 2013, a i nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima upravo zbog dece. Belučijeva se zabavlja od oktobra 2020. sa 36-godišnjim vajarom i nekadašnjim modelom Nikolasom Lefebreom, dok je Vensan u braku sa manekenkom Tinom Kunaki, koja je od njega mlađa 31 godinu.

Još fotografija lepe Deve pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami, da li će lepotom nadmašiti slavnu majku.

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči