KO JE DIORA O KOJOJ SVI PRIČAJU? Voli žene, u žižu je dospela zbog strastvenih scena i OVO dočekala posle 11 godina

Diora Bard ovih dana je česta tema zbog strastvenih scena koje je snimila u filmu "Quit", koji je ovih dana doživeo svoju premijeru nakon 11 godina.

Youtube

Američka glumica i bivša manekenka Diora Bard našla se ovih dana u središtu pažnje zahvaljujući filmu "Quit", koji je snimila još 2010. godine, a koji je tek ovih dana doživeo premijeru.

Danas 37-godišnja Diora svima je zapala za oko i postala tema mnogih priča zbog strastvenih scena u kojima se razgolitila i pokazala bujne obline, kako u seksi čipkastom donjem rublju, tako i bez njega.

Diora se proslavila tokom 2000-ih nakon što se pojavila u filmovima "Devojka mog prijatelja", "Lovci na deveruše", "Stan Helsing" i Tranzit".

Youtube 

Dok je plovila modnim vodama, snimila je nekoliko naslovnica za magazine poput Stuffa, Maxima i Playboya, a bila je i zaštitno lice mnogih brendova.

Profimedia, Instagram Diora Bard

Diora je pre nekoliko godina priznala kako voli i žene, a od prošle godine je u srećnoj vezi s Darin Hercfild, ali detalje svog privatnog života čuva daleko od znatiželjne javnosti i živi daleko od svetla reflektora.

Iza nje je propala veridba s Mav Violom, koja ju je zaprosila 19. novembra 2017. godine, ali tri godine kasnije objavile su vest da su raskinule.

AdMedia / Splash / Profimedia 

Glumica je bila i u braku s glumcem Džonatanom Togom, inače zvezdom serije "CSI: Miami", za kojeg se udala 26. decembra 2013. godina na privatnoj ceremoniji, a uskoro su postali i roditelji devojčice.

Delovali su kao sretna porodica, ipak 2016. godine Diora i Džonatan odlučili su da se razvedu.

Quit  Youtube