DŽEJ LO UHVAĆENA BEZ FILTERA I FOTOŠOPA: Prirodno izdanje latino dive nas je BAŠ IZNENADILO

Dženifer Lopez paparaci su uslikali u Los Anđelesu, a tom prilikom mogli smo da vidimo kako pevačica izgleda bez trunke filtera i fotošopa.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako trenutno uživa u obnovljenoj romansi s bivšim verenikom Benom Aflekom, Dženifer Lopez ne zamaruje brojne poslovne obaveze.

Prošle srede paparaci su je uhvatili u Los Anđelesu prilikom dolaska na jedno snimanje, a 51-ogodišnja glumica i pevačica blistala je u jednostavnoj letnjoj kombinaciji.

Dženifer je za ovu priliku odabrala belu haljinu, patike u istoj boji, plave pilotske naočare za sunce i tašnu u istoj boji. Mnogima se dopala i njena frizura - lokne, koje su izuzetno popularne tokom letnjih meseci.

Paparaci su Džej Lo uslikali dok je kuckala poruku na mobilnom telefonu, prilikom čega smo mogli latino divu da vidimo bez trunke filtera i fotošopa. Ove slike su dokaz da Lopezove dobro nosi svoje godine, a retko ko bi pomislio da će uskoro proslaviti 52. rođendan.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džej Lo se inače kune u maslinovo ulje koje je navodno zaslužno za njen mladolik izgled, međutim javnost joj ne veruje previše. Ovo ulje je inače i esencijalni sastojak njezinih bjuti proizvoda.

Ipak, Dženifer se pre nekoliko meseci obračunala s kritičarima koji su joj poručili kako je sigurno radila botoks.

"Nikad nisam bila na botoksu, drugim inekcijama ni na operacijama. Samo kažem", poručila je Dženifer tada.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nabavite JLO Beauty i osećajte se lepo u svojoj koži! I evo još jedne tajne JLO Beautyja: pokušajte provoditi vreme pozitivnije i biti ljubazniji prema drugima", zaključila je ona.

Džej Lo tvrdi da ne jede šećer, ne pije alkohol, ne puši, ali i izbegava ugljene hidrate, a kune se i u moć maslinovog ulja, kao i krema za sunčanje.

Više fotografija latino dive pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez