RIJANA NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU FRIZURE, A SVI SU UBEĐNI DA JE OPERACIJOM SMANJILA ČELO: Da li primećujete razliku?

Rijana trenutno boravi u Nujorku a njene najnovije fotografije otkrivaju kako se ponovno odvažila da nosi kratku frizuru.

Shuterstock

Rijana je apsolutna kraljica transformacija, a njene frizure najkopiranije su frizure prethodnih godina. Osim kratke kose s dužim šiškama sa strane, pravi bum su doživele i njene velike crvene kovrdže.

Ipak, pravu revoluciju među obožavateljkama prouzrokovala je 2012. godine kada se odlučila na pixie frizuru. Brojne dame pohrlile su tada u frizerske salone kako bi postigle istu frizuru.

Buntovnica s razlogom

Pevačica trenutno boravi u Nujorku a njene najnovije fotografije otkrivaju kako se ponovno odvažila da nosi kratku frizuru.

"Jedino što mi mama nije dopustila bilo je da kosu obojim u crno i kratko je ošišam. To sam želela da uradim od svoje 14. godine, ali ona je govorila 'Ne, nemoj to da radiš'", otkrila je u razgovoru za magazin Interview.

Premda se doima kako se 33-godišnjakinja ponovno oglušila na majčine savete, deo korisnika društvenih mrežama uveren je kako se ipak radi o perici čiji dizajn potpisuje njen dugogodišnji stilista za kosu Jusef.

Takođe, to nije jedina "kontroverza" koja se pojavila nakon što su ove fotografije dospele u javnost.

Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nova frizura ili estetska korekcija?

Uporedne fotografije Rijaninog izgleda nekad i danas pojedince su podstakla na razmišljanje kako se pevačica podvrgnula estetskoj korekciji čela, odnosno njegovom smanjivanju.

Reč je o operativnom zahvatu u kojem se visina čela smanjuje izrezivanjem segmenta kože tačno ispod ruba kose. Ovo nije prvi puta da su se pojavile slične insinuacije vezane uz njen odlazak pod nož, a iste je pevačica do sada odbijala.

Profimedia 

Bez obzira pokazale li se ove tvrdnje istinitima ili ne, Rijana je već dokazala da je pravi majstor kada je kreiranje optičkih iluzija s kosom u pitanju.

Tokom karijere bila je plava, smeđa, crna, crvena, nosila dugu, srednju i kratku kosu, a sve njene transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Rijanine transformacije