JEDVA JE SAKRILA GRUDI ISPOD SAKOA: Ono što je obukla ispod teško da se može nazvati odevnim predmetom

Megan Foks ovih je dana u Los Anđelesu odradila snimanje na kojem je imala potpuno prozirnu majicu koja jedva da se tako može i nazvati

Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Foks je po mnogima neupitno jedna od najlepših žena na svetu, a svakim izlaskom u javnost ponovno iznenadi svoje brojne obožavatelje. 35-godišnju glumicu fotografi su uhvatili na snimanju u Los Anđelesu, a na sebi je imala zanimljivu kombinaciju.

Ispod sakoa nazirala se majica koja se jedva tako može i nazvati, a grudi je jedva uspela da sakrije od znatiželjnih pogleda.

Izazovan stil upotpunila je cipelama na visoku petu, a cela kombinacija jasno je ocrtavala njenu savršenu liniju.

Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, svi svetski mediji poslednjih godinu dana pišu o vezi glumice i repera Mašin Gan Kelija.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece.

Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je nedavno izjavila i kako bi se udala za svog novog dečka. Golišava izdanja ni Megan i Mašin Ganu nisu strana, a na društvenim mrežama se ne ustručavaju da objave svoje polugole fotografije.

Tako su se nedavno pojavili zajedno na dodeli Billboard Music nagrada na kojoj su svojim stajlingom zaprepastili sve prisutne.

printscreen/instagram 

Megan je za tu priliku izabrala crnu prozirnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se on pojavio u crnom odelu i raskopčanoj beloj košulji ispod koje se jasno video tetovažama ukrašen torzo. 

Sve je dodatno zaintrigirao svojim crno obojenim jezikom koji je svima plazio pa ljubio Megan.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli