IRINA ŠAJK I KANJE VEST UHVAĆENI ZAJEDNO U FRANCUSKOJ: Ove slike dokazuju da su manekenka i reper u vezi

Novi par na svetskoj sceni

Profimedia

Model Irina Šajk i reper Kanje Vest ipak su zajedno, objavio je Daily Mail uz ekskluzivne fotografije para na romantičnom putovanju u Francuskoj.

Bivši suprug Kim Kardašijan i bivša supruga Bredlija Kupera otišli su na putovanje povodom njegovog 44. rođendana, a na fotografijama je jasno da provode vreme zajedno u romantičnoj šetnji Provansom.

Fotografije su zapravo samo potvrda medijskih nagađanja da su Šajk i Vest zajedno. Njih dvoje poznaju se više od deset godina, a Irina je u njegovom spotu za pesmu "Power" glumila anđela.

Kanje Vest "Power"  Youtube

Glasine o novoj vezi na svetskoj sceni započele su krajem prošlog meseca, a sada je stigla i potvrda da je ipak reč o romantičnoj vezi, a ne samo o prijateljstvu kako su govorili.

Inače, otputovali su u Francusku koja je omiljeno odredište vlasnika modne marke Yeezy. Reper je tamo često odlazio i s bivšom suprugom Kim koja je podnela papire za razvod početkom ove godine.

Sa druge strane, Irina iz veze s Bredlijem Kuperom ima četverogodišnju kćerku Leu, dok Vest iz braka s Kardašijankom ima sedmogodišnju Nort, petogodišnjeg sina Sainta, trogodišnju Čikago i dvogodišnjeg Psalma.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod. Kako vam idu kao par? Glasajte u anketi!

Instagram Irina Šajk i Kanje Vest

Anketa

Kako vam se čine Kanje Vest i Irina Šajk kao par?

Glasalo je 43 korisnika