Manekenka Iva Bataković svom izabraniku Milanu Miciću izgovorila je svoje sudbonsono da u julu 2020. godine na crkvenom venčanju.

Par je sada svoju vezu ozvaničio i u opštini a sve je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Gospođa Micić"- napisala je manekenka na svom storiju uz sliku svog izabranika i prijatelja. Iva će u junu na svet doneti dečaka što je takođe objavila nedavno na svom profilu.

Opštinsko venčanje par je proslavio na intimnoj ceremoniji sa porodicom i prijateljima. Manekenka je blistala u neobičnoj beloj haljini i sa romantičnim vencem od cveća u kosi.

iva bataković
Instagram 

O ljubavi sa svojim suprugom, Ivana je govorila za magazin "Story".

"Naša priča počela je kada smo se i upoznali, pre dve i po godine. Da budem otvorena, slagala bih kada bih rekla da smo odmah znali da je to to. Za sve je potrebno vreme, ali nama svakako nije dugo trebalo da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo", otkrila je ona i dodala, da je ključ njihove ljubavi poverenje.

"Podržavamo se obostrano i oboje smatramo da je ključ svakog dobrog odnosa poverenje", ističe lepa manekenka.

Iva se više od deset godina bavi manekenstvom, a jednom prilikom je otkrila da njen posao nije ni malo lak kako se mnogima to čini.

"Manekenstvom se bavim čitavu deceniju, u inostranstvu sam živela osam godina i moram da vam otkrijem da ništa nije onako kako se čini. Nije lako, ali ljudi koje upoznate uvek se potrude da vam olakšaju posao", rekla je prošle godine u junu Iva.