Znate kako kažu - gledaj majku, biraj ćerku, a u Rijaninom slučaju to pravilo i te kako važi. 

Njena majka, ne samo što izgleda fantastično već je stilizovana za čistu desetku, pogotovo ako je suditi po poslednjim fotografijama. 

Naime, Rijana je za svoju mamu Moniku Braitvejt organizovala rođendansku zabavu u jednom njujorškom restoranu, a kada su ih videli zajedno, svima je bilo jasno od koga je nasledila tako dobre gene.  

U elegantnoj beloj haljini golih ramena Monika je pokazala zavidnu liniju, a sve je upotpunila dubokim čizmicama od velura iznad kolena i Burberry pončom. Naravno ne smemo zaboraviti ni crveni karmin koji je kompletirao ceo look.

monika braitvejt
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je čitava porodica bila na okupu, Rijanin dečko A$AP Rocky, koji je još tokom Božića bio sa njima na rodnom Barbadosu, nije bio u njihovom društvu.

Rijana u poslednje vreme često izlazi na večere u poznate restorane, a paparaci su je, naravno, pratili u stopu i zabeležili sva modna izdanja. Ali iako nosi titulu ikone stila, mnogo puta je u kratkom vremenskom periodu napravila više modnih gafova.

Ipak, njoj barem to ne može niko uzeti za zlo jer je dovoljna samo jedna bombastična kombinacija kao te večeri, da svi promašaji padnu u vodu.

rijana
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Riri je oduzimala dah u kožnoj jakni i providnim pantalonama, a čini se da je ona bila ta koja je zaslužna za stajling 52-godišnju mame.