Loren Piskiota u svojoj tužbi kaže da je bila model na OnlyFans platformi koji je objavljivala gomilu slika u bikiniju i donjem vešu i bila veoma uspešna - zarađujući milion dolara godišnje.

Kanje Vest je zaposlio Loren u julu 2021. godine, nakon što ju je upoznao dok je pripremao svoju modnu liniju. Ona tvrdi da je takođe sarađivala s njim i radila na 3 pesme na albumu "Donda".

Godinu dana kasnije, tvrdi da je on došao do nje i želeo da bude "Boginja" i zamolio je da obriše svoj OnlyFans nalog - i obećao joj je milion dolara godišnje ako to učini, a on je na to pristala.

kanje vest
Youtube 

Piskiota takođe tvrdi da bi se masturbirao tokom telefonskih razgovora s njom i pitao je da li može čuti ili pogoditi šta radi, piše TMZ.

Prema tužbi, bilo je gomila tekstualnih poruka i seksualnih video snimaka i fotografija koje su joj poslate, uključujući i videa Kanje Vesta dok ima odnose sa manekenkom.

Kanje Vest
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

Tvrdi da ju je potom unapredio na najvišu poziciju za svoje različite kompanije, sa platom od 4 miliona dolara.

Piskiota kaže da je u oktobru 2022. godine otpuštena, ali tvrdi da joj je ponudio otpremninu od 3 miliona dolara, što je prihvatila, ali da on nikada nije platilo. Ona zato sada tuži za kršenje ugovora, seksualno uznemiravanje, nezakonit otkaz i neprijateljsko radno okruženje.

Bonus video

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Izvor: TMZ/ Wanted A.N.