Kako pišu mediji, nakon dugog i iscrpljujućeg perioda borbe za potomstvo, prelepa voditeljka Marija Kilibarda je konačno u drugom stanju i oseća se fantastično. Voditeljka se u drugom stanju oseća odlično, a par se zajedno raduje dolasku devojčice u njihov život.

Marija i Branislav Vučelić su već četiri godine u vezi i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je Branislav sin poznatih ličnosti, glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, Marija je oduvek bila jasna u svojim emocijama prema svom partneru. Sada, sa saznanjem da će postati roditelji, njihova sreća ne poznaje granice.

Ko je Bane sa kojim Marija Kilibarda čeka dete?
Instagram 

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama.

Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a sada planiraju da zasnuju svoju porodicu.

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza- rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan - zaključila je voditeljka.

Bonus video

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili instagram/kilimara

Izvor: Pink.rs/ Wanted A.N.