Iker Kasiljas i Sara Karbonero, par čija je javna romansa krunisana čuvenim poljupcem pred kamerama 2010. godine, objavili su pre tri godine da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Kasiljas i Karbonero započeli su vezu 2009. godine, ali je vrhunac njihove ljubavi bio čuveni poljubac pred kamerama nakon što je Španija osvojila svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Naime, Kasiljas se zahvalio Sari na podršci i poljubio je. Ona se na to zaprepastila i prokomentarisala: 'Majko draga...'

Poljubac je ušao u istoriju, a na Jutjubu je sakupio milione pregleda.

Golman i novinar su se venčali 20. marta 2016. godine, a Sara je mesec dana kasnije rodila drugo dete, sina Lukasa. Dve godine ranije dobili su sina Martina.

Iker Kasiljas i Sara Karbonero
Eduardo Dieguez/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kasiljas je završio karijeru zbog posledica teškog srčanog udara na treningu Porta, a iako je Sara bila uz njega tokom oporavka, njihov brak na kraju nije opstao. Otvoreno je govorio da nije srećan.

„Ne spavam redovno. Želim da izgledam kao da sam dobro, ali ne mogu da uživam u životu. Slušam stare pesme, ali ne mogu više da sanjam", rekao je.

Poruka koju su objavili javnosti da se razvode, rastužila je mnoge.

"Iker i ja osećamo se izuzetno ponosni na našu porodicu i na to što smo mogli da delimo ljubav koja nas je ispunjavala srećom tokom svih ovih godina zajedništva.

Danas, naša ljubav kao par ide različitim, ali ne dalekim putevima, jer ćemo zajedno nastaviti u divnom zadatku da i dalje budemo posvećeni roditelji, kao što smo činili do sada. To je veoma promišljena odluka koju smo doneli sporazumno.

Poštovanje, naklonost i prijateljstvo će uvek ostati.
Naš prioritet je, sa ljubavlju i posvećenošću, da delimo blagostanje i obrazovanje naše dece i zaštitimo ih kako bi odrastala u stabilnom i zdravom okruženju.

Ovim rečima tražimo da se naša privatnost poštuje u ovom trenutku promena. Ovo će biti jedine javne reči koje ćemo iznositi u sadašnjosti i budućnosti. Hvala vam mnogo na razumevanju",napisala je Sara u objavi na Instagramu u martu 2021.

Kako Sara danas izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram Sara Karbonero danas

 Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.