Eros Ramacoti možda ima 58 godina, ali i dalje važi za jednog od miljenika žena. Iako nikad nije pevao nqa engleskom jeziku, njegove pesme nalazile su put do ženskim srca širom sveta, te ne čudi što su mnoge želele da postanu "gospođe Ramacoti".

Ipak, tokom godina povezivan je sa brojnim lepoticama među kojima je bila čak i proslavljena srpska manekenka i voditeljka Nina Seničar.

No, činilo se da nakon braka sa manekenkom Mišel Hunciker samo njih par su uspele da se duže zadrže u njegovom životu. Međutim, proslavljenog pevača paparaci su uslikali na ulicama grada u strasnom zagrljaju, a potom i poljupcima lepe brinete čiji identitet se još uvek ne zna.

Eros Ramacoti uslikan je u strasnom poljupcu sa novom devojkom.
Profimedia 

Nakon razmenjivanja nežnosti, svako je krenuo svojim putem, a lepotica nije skidala osmeh sa lica, što su kamere odmah zabeležile.

Nova devojka Erosa Ramacotija nije skidala osmeh s lica.
Profimedia 

Sada se mnogi pitaju da li će nova izabranica uspeti da "ukroti" slavnog zavodnika s obzirom da je ovo prva devojka sa kojom je viđen nakon razvoda od Marice Pelegrineli 2019. godine. Sa njom je dobio i dvoje dece, ali su nakon razvoda ostali u prijatlejskim odnosima i zajedno brinu o naslednicima.

Marica Pelegrineli i Eros Ramacoti razveli su se 2019. godine.
Profimedia 


Iako nikad nije otkriveno šta je bio "kamen spoticanja" u njihovom braku, pričalo se da je glavno razlog to što nikad nije mogao da preboli prvu suprugu sa kojom se razveo nakon što je umesto njega odabrala sektu.

Naime, Eros je od 1998. do 2009. bio u braku sa MIšel Hunciker, švajcarsko-italijanskom voditeljkom, sa kojom ima ćerku Auroru. Nije tajna da je ona bila njegova najveća ljubav, ali je u kandže "Ratnika svetlosti" upala kada je imala samo dvadesetak godina.

Mišel Hunicker bila je najveća ljubav Erosa Ramacotija.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Razlog tome je bila usamljenost jer je Eros često bio na turnejama. Zbog svega je bila pod velikim stresom, opadala joj je kosa, a onda je pronašla terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. 

Eros Ramacoti bio je na čestim turnejama, zbog čega je njegova prva žena bila usamljena.
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod.

MIšel Hunciker upala je u ralje sekte, a oni su joj uzeli sav novac.
KAY NIETFELD / AFP / Profimedia 

Dug vremenski period sve što ima davala je sekti i verovala je da bi bez njih propala. Osećala se usamljenom i ranjivom, a oni su sve to iskoristili. To je trajalo do 2006. godine, kada je Mišel konačno napustila kult i konačno počela da živi punim plućima.

MIšel Hunciker uspela je da napusti sektu 2006. godine.
Shutterstock 

Nakon što je izašla iz tog zloglasnog kulta, Mišel je pronašla sreću sa Tomasom Trusardijem, naslednikom modne imperije. Sa njim je imala još dve devojčice i danas je srećna i ispunjena kao supruga i majka, a još fotografija nekadašnje Ramacotijeve muze pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mišel Hunciker raspao se brak sa Erosom Ramacotijem zbog ozloglašene sekte.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!