Prva supruga čuvenog italijanskog zavodnika Erosa Ramacotija bila je lepa italijanska manekenka i voditeljka Mišel Hunciker.

Nije tajna da je od svih žena sa kojima se zabavljao pevač nju najviše voleo, ali čak ni ogromna ljubav nije mogla da spase njihov brak u koji se uvukao ozloglašeni kult.

Naime, Mišel je u kandže sekte "Ratnici svetlosti" upala još kao mlada, a o svemu što je prošla je progovorila tek nedavno kada je otkrila više detalja.

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima", rekla je Huncikerova.

Mišel Hunciker, bivša žena Erosa Ramacotija progovorila je o užasima koje je preživela u sekti.
printscreen/instagram 

Takođe je u intervjuu za nemački "Stern" izjavila da su je ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Mišel Hunciker, bivša žena Erosa Ramacotija kaže da su joj članovi sekte uništili brak.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Inače, kada je imala samo dvadesetak godina Mišel je imala sve - bila je slavna manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada joj je od stresa počela da opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

Mišel Hunciker bila je manekenka i voditeljka, a na vrhuncu slave upoznala je Ramacotija.
KAY NIETFELD / AFP / Profimedia 

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod.

Dug vremenski period sve što ima davala je sekti i verovala je da bi bez njih propala. Osećala se usamljenom i ranjivom, a oni su sve to iskoristili. To je trajalo do 2006. godine, kada je Mišel konačno napustila sektu i počela da živi punim plućima.

Mišel Hunciker uspela je da se izvuče iz kandži sekte.
Shutterstock 

Nakon što je izašla iz tog zloglasnog kulta, Mišel je pronašla sreću sa Tomasom Trusardijem, naslednikom modne imperije. Sa njim je imala još dve devojčice i danas je srećna i ispunjena kao supruga i majka, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mišel Hunciker raspao se brak sa Erosom Ramacotijem zbog ozloglašene sekte.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!