Mesi je možda jedan od najboljih fudbalera sveta, kojem se dive i stari i mladi, i možda je dobar otac i muž, i veran je svojoj supruzi koju poznaje od njene osme godine, ali verujemo da niste znali da jednu stvar ne ume da radi - da se ljubi!

Mesi je glavna tema javnosti zbog novog snimka na mrežama.
Glenn Gervot / Xinhua News / Profimedia 

Pre nekoliko meseci mrežama je kružio snimak sa njegovog venčanja, i to je ujedno bio prvi put da se spominjalo njegovo "umeće", međutim, poslednjih dana na TikToku i Tviteru viralan je noviji video i ljudi masovno plaču od smeha na ono što vide. 

Fudbaler se ustremio na svoju suprugu kao da će da je pojede, a kako su neki komentarisali, "jezikom ju je gotovo skroz umusavio". 

"Koliko balavi ovaj čovek", "Meni je neprijatno", "Ko je ovom čoveku rekao da se ovako ljubi", "Šta on to radi jezikom", "Da li je ljubi, liže ili hoće da je proguta, ništa mi nije jasno", "Ništa nije naučio od venčanja", "Kakav bedni muškarac"... ređali su se komentari ispod tvita. 

Mnogi su spominjali i gorepomenuti snimak sa venčanja, na kojem se fudbaler nije "proslavio", pa su čak i poredili da li je ili ne unapredio tehniku za sve ove godine. 

Ipak, čini se da njegov stil ljubljenja savršeno odgovara njegovoj supruzi Antoneli Rokuco, pa, ko smo mi da se tu nešto mešamo.

Antoneli ne smeta to što Mesi ne zna da se ljubi.
Adam Davy / PA Images / Profimedia 

Podsetimo, oni se znaju još od ranog detinjstva, a sa 12 mu je pisala da će je oženiti. Odrastali su u teškom siromaštvu, dopisivali se pismima, a onda je došlo do prekretnice i Lionel je otišao u svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu.

Mesi i Antonela znaju se od ranog detinjstva.
printscreen/instagram 

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan.

Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju. Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Bonus video:

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!