Pevačica Kamila Kabeljo i pevač Šon Mendez prekinuli su vezu u novembru 2021. godine i tada iznenadili javnost koja se uverila da su savršen i skladan par.

Nakon što su zajedno snimili hit singl 'Senorita', ljubav je planula i u vezi su bili tri godine. Kada su se raskrstili, Kamila je jednom progovorila o razlogu raskida.

Šon i Kamila Kobeljo.
printscreen/youtube/ Nestle Low Life 

„Moji prioriteti su se promenili i moj fokus se menjao tokom mog života“, počela je ona. „Tokom tih godina kada smo bili u vezi, nisam se osećala dok sam pisala album, a čak i sada, pretpostavljam, moj fokus je uvek na tome, kako da budem kompletna osoba? A osim moje karijere, moj fokus nije bio čak ni na karijeri", otkrila je Kamila.

Šon Mendez i Kamila Kabeljo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

„Moj fokus je bio samo, kako da živim srećan život i da budem u zdravoj, srećnoj vezi? Imala sam mnogo terapija. Moj fokus se zaista promenio. A čak i sada razmišljam, ako se ne zabavljam, koja je svrha? Mislim da se, kako starim, prioriteti menjaju. I osećam da je tako bilo oboma. Pošto smo oboje počeli tako mladi, zaista učimo kako da budemo zdravi odrasli. A to ponekad znači da vaš fokus broj jedan nije vaša karijera. I to je u redu“, rekla je tada.

Šon Mendez i Kamila Kabeljo ponovo zajedno.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali izgleda da su se stvari promenile...

Naime, počeo je jedan od najpoznatijih svetskih festivala Koačela, a tu je bio i (bivši) par. Paparaci su ih slikali u druženju sa prijateljima, a onda su se u jednom trenutku i poljubili.

Šon Mendez i Kamila Kabelo.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se mislilo da se pevač ljubi sa 51-godišnjom Džoselin Mirandom, sa kojom je nekoliko puta sniman na dejtovima, po svemu sudeći – vratio se staroj ljubavi.

Šon Mendez sa trenericom.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!