Šon Mendez sve češće se može videti u društvu 51-godišnje kiropraktičarke Džozelin Mirande, a nedavno su počela šuškanja da u emotivnoj vezi. Pevač i Džozelin snimljeni su juče tokom šetnje parkom Runyon Canyon u Los Anđelesu. Šon je još jednom pokazao koliko je posvećen vežbanju te je skinuo majicu bez rukava i hodao samo u šortsu i patikama.

Njegova pratnja, kiropraktičarka takođe je pokazala svoje telo koje u top treningu. Nosila je crne helanke i topić, dok je oči sakrila iza sunčanih naočara. Oboje su bili srećni i smeškali su se dok su razgovarali, ali nisu razmenjivali nežnosti pred paparacima.

Šon Mendez i Džozelin Miranda.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, dr Džozelin Miranda se brine o zdravlju i treninzima pevača. Mnogi uveliko sumnjaju da su doktorka i muzička zvezda ludo zaljubljeni jedno u drugo, te da je njihova saradnja prerasla u nešto više.

Glasine o njihovoj vezi počele su još prošlog leta kada su viđeni na ručku. Nakon toga su snimljeni zajedno nekoliko puta, ali pevač nikada nije ni potvrdio, niti demantovao naslove u medijima.

Dr Džozelin Miranda bavi se 20 godina kiropraktikom i rehabilitacijom, navodi se na njenom sajtu gde je istaknuto da ima doktorsku titulu. Sarađivala je sa brojnim sportistima što je i glavni foksu njenog posla, ali i sa mnogim poznatim ličnostima poput Džastina Bibera i Džastina Timberlejka. Pratila je Šona na turnejama, velikim događajima, od dodela nagrada i gostovanja u emisijama, a javno mu je i čestitala rođendan uz poruku: "Moj 'tako sam ponosna'".

Mendes iza sebe ima vezu sa Kamilom Kabeljo s kojom je raskinuo u decembru 2021. godine. Iako su mnogi sumnjali da je ova veza bila samo marketinški trik, Mendes se nakon raskida s Kamilom borio s problemima mentalnog zdravlja zbog čega je otkazao turneju.

printscreen/youtube/ Nestle Low Life Šon Mendez sa bivšom devojkom Kamilom Kabeljo

Tvrdili da je razlog raskida to što oboje žele da se posvete svojim muzičkim karijerama. Pevač se kasnije posvetio ljubavnom životu i tražio devojku preko aplikacije za upoznavanje.

Dok Šon uživa sa 27 godina starijom, Kamila Kabeljo poslednjih meseci redovno se nalazi na meti užasnih prozivki na račun celulita i viška kilograma, a nedavno je privukla pažnju i zbog raskida sa dečkom milionerom. Više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!