Nakon osam meseci veze, pevačica Kamila Kabeljo (25) raskinula je sa čelnikom elitne aplikacije za slavne, milionerom Ostinom Kevičom (31).

Iako se činilo da je njihova veza sve ozbiljnija, te da nemaju nikakvih problema u odnosu, činilo se da stvari ipak nisu idealne, što su potvrdili i izvori bliski pevačici.

"Kamila i Ostin su raskinuli", rekao je izvor i dodao da su kraju veze doprineli njihovi pretrpani rasporedi jer im je "postalo teško da balansiraju s poslom i njihovom vezom". "Nema zle krvi među njima", dodao je na kraju.

Da u pričama ima istine dalo se videti i po Ostinovom statusu na Lox Club ekskluzivnoj dejting aplikaciji za ljude s visokim standardima, a upravo je u biltenu ove kompanije objavljeno da je ponovno slobodan.

Inače, Kamila i Ostin prvi put su zajedno uslikani u junu prošle godine tokom šetnje Los Anđelesom. Dva meseca kasnije potvrdili su svoju vezu kada su ih paparaci uhvatili kako se ljube.

Pevačica je sa njim započela romansu devet meseci nakon raskida sa Šonom Mendesom (24), a nekadašnji par istakli su kao razlog to što su oboje želeli da se posvete muzičkoj karijeri.

Međutim, Kabeljo je malo potom otpočela vezu sa Kevičem, dok se Mendes prijavio za Ray, aplikaciju za sastanke sa slavnim ličnostima koja je rival Lox Club-u.

Nedavno su krenule glasine da Šon ljubi 51-godišnju kiropraktičarku Džoslin Mirandu, sa kojom je više puta viđen u javnosti.

Glasine o paru prvi put su se pojavile u leto 2022. kada su viđeni na ručku, a od tada su viđeni još nekoliko puta zajedno, poput kupovine namirnica, ali muzičar ne želi da potvrdi ili demantuje medijske napise, kao što to nije radio ni kada je bio sa Kamilom.

Inače, pevačica je mesecima unazad na meti konstantnih kritika zbog izgleda. Smatrali su je "nedostojnom Aplona Mendesa", a njen celulit poredili su sa karfiolom i nazivali je gnusnim imenima. 

Kamila kabeljo našla se na udaru kritika zbog izgleda.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dežurni kritičari su dočekali vest o krahu njihove ljubavi s oduševljenjem jer su tokom poslednjih meseci veze stalno govorili da Šon treba da nađe zgodniju.  

Kamilu kabeljo prozivali su zbog celulita.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kamiline fotografije sa plaže više puta su bile na meti javnosti, a sama pevačica je prokomentarisala da ne može da veruje koliko je komentara mržnje dobila samo zato što je odlučila da ne brine o svojoj težini i da uživa u svojim oblinama.

Kamilu Kabeljo bivši šon Mendez uvek je branio.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Po ovom pitanju, tokom njihove veze, čak se i Šon oglasio, rekavši da voli Kamilu baš takvu kakva jeste – bez obzira na fizičke "mane" i "nedostatke", a s ozbirom da se za atraktivnu pevačicu "lepe" zgodni tipovi, čini se da jedini kojima smeta njen "višak" su upravo hejteri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!