Od kako je raskinuo vezu sa pevačicom Kamilom Kabeljo, Šon Mendez retko se mogao videti u javnosti. Kako je sam isticao, problem je bilo njegovo mentalno zdravlje na kojem je odlučio da poradi, međutim, čini se da je za sve ovo vreme radio na još nečemu - svom ljubavnom životu. 

Naime, Šon se u poslednje vreme ne odvaja od lepe Žoselin Mirande, što ne bi bilo ništa čudno da ona od njega nije startija "samo" 27 godina. Par je prvi put viđen na ručku prošle godine, a sada su uslikani dok šetaju, a zgodni pevač nije skidao ruke sa nje.

Sve vreme su se smejali i dodirivali, zbog čega su šuškanja da su u vezi sve glasnija. Inače, ona je dugo radila kao njegov fizioterapeut, i često su postavljali zajedničke fotografije na mreže, a Žoselin ga je pratila i na turnejama i slično. 

Mnogma je zapala za oko i zajednička slika na kojoj ga grli, a ispod koje je napisala: "Moj. Tako sam ponosna"

Iako se dalo naslutiti da ih veže prijateljstvo, nakon poslednjih paparaco snimaka, mnogi više ne dele to mišljenje. Bilo kako bilo, ni jedna, ni druga stana se nije oglašavala, niti potvrdila ili demantovala navode da su zajedno. 

Podsetimo, Mendez je u novembru 2021. objavio vest da su on i njegova tadašnja devojka, pevačica Kamila Kabeljo, raskinuli posle dve godine veze. Upoznali su se na turneji sa pevačem Ostinom Mahoneom, a zatim su snimili svoj prvi singl "I Know What You Did Last Summer".

kamila kabeljo i šon su bili u vezi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U početku su nekoliko godina bili samo prijatelji, negirajući glasine da su zajedno, sve do leta 2019. kada su snimili drugi zajednički singl "Senorita" i potvrdili svoju vezu.

Zato i ne čudi što je vest o raskidu došla kao grom iz vedra neba, ali su na mrežama istakli da ih još uvek vežu najlepše emocije. 

"Hej ljudi, odlučili smo da prekinemo našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom kao ljudima je jača nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo da budemo najbolji prijatelji", napisali su tada.

Nakon toga, Mendez se povukao iz javnosti, a Kamila je nastavila dalje, i veoma često se našla i na meti kritika zbog izgleda. Naime, pevačica je tokom poslednjih dana veze nabacila veći broj kilograma, što su joj mnogi zamerali.

Davali su joj užasne nadimke, i poredili njen celulit sa karfiolom, ne bi li je što više ponizili, a ona se čak u nekoliko navrata i obračunala sa hejterima. 

kamilu su često kritikovali zbog kilaže.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!