Mlada pevačica Kamila Kabeljo pojavila se na jednom događaju u Los Anđelesu i oduševila sve svojom pojavom. Nakon što je duže vreme kuburila sa viškom kilograma zbog čega je mesecima na udaru kritika, sada se pojavila na L'Oreal Paris Women of Worth, svečanosti koja je organizovana kako bi se odala počast izvanrednim ženama koje nesebično volontiraju, služeći svojim zajednicama, i malo je reći da je retko ko mogao da skine pogled sa nje. 

Kamila Kabeljo oduševila je izdanjem u pink kompletu.
Instagram 

U pink svilenom kompletu pozirala je pred okupljenim paparacima, a mnogi su saglasni da nikad bolje nije izgledala. Ona je ujedno i "prošetala" novu boju kose, koja je dala svežinu njenom licu i učinila da izgleda mlađe. 

Podsetimo, Kamila se od početka pancemije korona virusa i karantina fizički promenila, po sopstvenom priznanju, a činilo se da je to posebno smetalo obožavateljima njenog bivšeg dečka Šona Mendesa koji su joj poručivali da ga "nije dostojna". 

Kamilu Kabeljo su prozivali da nije dostojna Šona Mendeza.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S obzirom da je Šon važio za jednog od najpoželjnijih neženja, smatralo se da se Kamila nimalo nije trudila oko njega, upravo zbog kilograma, a kada su se pojavile njene fotografije sa plaže, komentari su postali naročito surovi.

Tako su govorili da "nema pomorandžinu, već karfiolovu koru", a pevačica je nekoliko puta bila primorana da reaguje zbog upućenih kritika. 

Kamila Kabeljo našla se na meti kritika zbog celultita.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Nosim premale bikinije i ne obraćam pažnju na to kako izgledam, ali onda sam videla slike na internetu i komentare i tako sam se uznemirila. Podsetila sam se koliko je to uticalo na moje samopouzdanje, da više mislim o kulturi u kojoj živim nego o sebi. Kultura koja je zaboravila kako izgleda zdravo, žensko telo. Fotošop, restriktivne dijete, preterano vežbanje i biranje uglova zbog kojih naša tela izgledaju drugačije od onoga što jesu u tom trenutku i u svom prirodnom obliku...", rekla je pevačica jednom prilikom. 

Kamila Kabeljo kaže da namerno nosi premale kupaće kostime.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga je i sama delila body positivity objave koje podstiču na prihvatanje telesnih "mana", što bi bilo sjajno da ujedno nije kačila svoje fotografije koje su veoma isfotošopirane. 

Zbog svega su je prozvali i "kraljicom licemera", ali ona se nije odricala filtera i "editovanja" fotografija. No, u poseldnje vreme situacija se promenila.

Šuška se da je za to "krivac" novi partner, Ostin Kevič, inače nekadašnji perspektivni igrač američkog fudbala koji je batalio sport, otišao na fakultet i zaljubio se u filozofiju. Na kraju je završio u IT industriji, a danas je osnivač i kreator aplikacije "Brighten" i aplikacije zaupoznavanje "Lox Club".

On i Kamila poznavali se se neko vreme, a ne zna se da li su se među njima upalile iskrice još dok je bila u ljubavi sa Mendesom. U svkaom slučaju, pevačica izgleda nikad bolje i ne skida osmeh sa lica, te je jasno da je zadovoljna i srećna u svom telu, a nema sumnje da je Kevič takođe doprineo tome.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!