Slavna pevačica Kamila Kabeljo mesecima unazad trpi sramne komentare na račun svog izgleda. Ipak, pevačici se mnogi i dive zbog njene smelosti da sve svoje mane na telu istakne, ne obazirući se na negativne komentare.

Ipak, neki misle da je na Instagramu jedna priča, a u realnosti druga, što čini da Kamila Kabeljo nije dosledna u onim porukama koje šalje drugima.

Ovaj put svet su obišle nove paparaco fotografije Kamile Kabeljo na kojima smo mogli da vidimo kako je uživala na plaži u bikiniju.

Kamila Kabeljo u bikiniju.
Instagram 

Umesto da se u 21. veku normalizuje žensko telo sa svim "manama" i vrlinama, da se ne opterećujemo izgledom i merimo svaki gram, više se čini da smo još uvek daleko od toga da strije, kilogrami i gorepomenuti "državni neprijatelj broj jedan" - celulit budu nešto što zapravo ima gotovo svaka žena.

Ipak, izgleda da korisnici društvenih mreža u komentarima ističu mišljenje da slavni ljudi nisu poput "običnih" te da oni sebi ne bi trebalo da dopuste bilo kakve nesavršenosti na telu.

Kamila Kabeljo u bikiniju.
Instagram 

Izgleda da nije ni to toliki problem, koliko to koliko njeno licemerje dolazi do izražaja, ističu korisnici društvenih mreža. A kakva je zaista situacija, procenite nakon što pogledate realne i fotografije sa Instagrama:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!