Legendarna glumica Džoan Kolins proslavlja svoj 92. rođendan, i danas konačno ima mir o kojem je oduvek sanjala. Vreme provodi sa petim suprugom Persijem Gibsonom koji je od nje mlađi 32 godine, i sa kojim je preko dve decenije u skladnom braku. 

Kada su je nedavno pitali zašto je oduvek birala mlađe, glumica je uz smeh rekla da "ljubav ne zna za godine", i dodala da je njen poslednji muž "najpošteniji čovek kojeg zna"

Njene reči nisu daleko od istine ako se uzme u obzir njen buran ljubavni život i tragedije koje je iznela na plećima. 

Podsetimo, glumica je svoju karijeru počela sa 17 godina, odmah po napuštanju Kraljevske akademije dramskih umetnosti. Dobijala je mnogobrojne ponude za filmske uloge, dok je njen otac bio protiovnik njenog posla upravo jer je i sam radio u pozorištu, te je znao sve mračne tajne istog. 

Na snimanju upoznaje prvog muža

Preko jednog angažmana, na snimanju je upoznala svog prvog supruga Maksvela Rida, i tada kreće njen pakao.

"Dao mi je rum i kolu, dao mi je knjigu, koja je bila puna najeksplecitnijih slika, koje sam ikada videla. Sledeće čega se sećam, bila sam na sofi u njegovoj dnevnoj sobi i on me je silovao, ali ja nisam bila svesna toga jer me je drogirao- bila sam devica", ispričala je glumica.

Udala se zbog stida

Ispričala je i da se za njega udala samo zbog stida i sramote koje je tad osećala.

"Da nisam bila toliko naivna po pitanju se*sa, ne bih to nikada učinila. Medeni mesec je bio fijasko. Trudili smo se da delujemo kao normalan i srećan par, a ja sam se osećala jadno", objasnila je ona.

Njenim mukama nije bilo kraja. Dok su bili u braku, suprug ju je pokušao prodati starijim muškarcima, za 10 hiljada funti. Nakon 4 godine braka odlučila je da stavi tačku na taj odnos, dok joj je on tražio 950 funti mesečno, jer je on bio taj koji ju je probio i proslavio. Džoan Kolins je istakla da ju je taj brak koštao oko 2 miliona funti.

Družila se sa Merilin Monro

Nakon neslavnog braka i razvoda, rešila je da se posveti sebi. Potpuno se okrenula čarima Holivudskog života, dok joj je društvo pravila čuvena glumica Merilin Monro. Kao iskusna u ovom poslu, Merilin joj je ukazivala na određene tipove koji bi mogli biti opasni.

Vec 1963. godine, po drugi put je stala pred oltar. Njeno srce osvojio je pevač, povremeno i glumac, Entoni Njuli, skoro jednako poznat po hitovima i aferama. Iako su dobili dvoje dece, Taru i Aleksandera, bila je javna tajna da pevač nasrće na sve što nosi suknju.

Treći muž je varao na svakom koraku

Treći put se udala za Rona Kasa 1972. S njim je dobila kćerku Kejti. Idila je trajala dok Kejti nije doživela saobraćajnu nesreću u kojoj joj je oštećen mozak.

"Kejtina nesreća je najgori događaj u mom životu. Bez dileme. Bilo je i drugih teških trenutaka, ali nijedan se ne može meriti s tom nesrećom", zaključila je glumica.

Pošto ih je iracionalnim ponašanjem doveo na korak od bankrota, Džoan se razvela od Kasa 1983. Ubrzo zatim je na jednoj zabavi upoznala 14 godina mlađeg švedskog pevača i plejboja Petera Holma.

Četvrtog muža samo zanimao novac

Lišena novčanih briga jer je zbog uspeha “Dinastije” vodila aristokratski način života, dopustila je da bude osvojena. Holmovi planovi bili su delimično drugačiji. Čim je zadobio glumičino poverenje, otpustio je sve njene savetnike, pravnike i agenta, u potpunosti preuzimajući brigu o njenoj karijeri. Venčali su se 1985. uprkos naporima pojedinih Džoaninih prijatelja da joj otvore oči i ukažu na činjenicu da je švedskog plavušana privukao, pre svega, njen novac.

"Bila sam zaljubljena i glupa, nisam ih slušala. Problem je bio u tome što sam bila previše tvrdoglava da priznam da sam pogrešila", ispričala je diva.

Posle Holmovih ispada i javnih kritika na račun njenog izgleda i godina, razveli su se 1987. Za otpremninu je tražio da mu plaća 35 hiljada funti mesečno i kuće u Los Anđelesu i na jugu Francuske.

I kad su svi pomislili da se umorila od bacanja bidermajera, Džoan Kolins se 2000. udala za 32 godine mlađeg filmskog producenta Persija Gibsona.

Kako je istakla, isprva je mislila da je Persi gej. Radili su na komadu "Love Letters", i on je ponudio da joj kupi ajlajner, pa greškom doneo maskaru. Takođe, glumica je istakla da je bilo potrebno mnogo vremena da je imperionira. 

"Svi su oni uzimali moj novac. Svi sem trećeg muža... jer tada više nisam imala para, bankrotirala sam", ispričala je za People. "Međutim, Persi je drugačiji. Napokon sam našla srodnu dušu", dodala je glumica. 

"On je radio od 19. godine kao menadžer kompanija, tako da je navikao da radi sa glumicama, producentkinjama i divama", našalila se Kolins. 

Ipak, priznaje da je sa njim konačno srećna, te da zaista živi ispunjen život i da je voljena kao nikada pre. 

Pročitajte još: SVI MUŠKARCI SU JE NAPUSTILI, A SA SINOM JE U BIZARNOM ODNOSU: Evo kako danas izgleda slavna lepotica iz 90-ih

Bonus video:

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!