Kejt Mos je preko noći postala glavna tema svih medija nakon što je uslikana u veoma bliskom odnosu sa unukom Boba Marlija, 27-godišnjim Skipom. 

Sve je počelo time što je bila na njegovom nastupu u Turskoj, nakon kog je ushićeno istrčala na scenu, da bi je obezbeđenje zaustavilo. No, malo potom uslikana je sa Skipom kako se drže za ruke. 

"Kejt je istrčala na scenu jer joj se toliko dopao nastup. Na kraju ju je obezbeđenje ispratilo sa bine. Ne znam da li postoji nešto između njih, ali ona je sigurno jedan od njegovih obožavalaca. Sve je bilo vrlo slatko i neuznemirujuće", ispričao je izvor sa lica mesta za "Daily Mail".

Inače, Skipov nastup se odigrao u okviru kulturnog festivala Med Bodrum u luksuznom rizortu u poznatom turskom letovalištu, a manekenka je i ranije posećivala ovu manifestaciju.

Međutim, ovog puta sa njom nije bio dugogodišnji dečko, grof Nikolaj von Bizmark, zbog čega se šuškalo da postoje određeni problemi u njihovoj vezi. 

No, nakon što su paparaco fotografije Kejt i Skipa preplavile mreže, manekenka je "servirala" novo iznenađenje. Ona se sa Nikolajem pojavila na Gucci Cruise 2025 modnoj reviji, ali nisu izgledali kao neko ko se voli. 

Zapravo, više su izgledali distancirano, hladno, a Kejt je većinu vremena provela ćaskajući sa ćerkom Lilom. Interesantno je da je na Gucci reviju Kejt došla upravo sa grofovom majkom, no i pored naizgled dobrih odnosa, nakon događaja Nikolaj se kući vratio sam, iako mu je jedan deo puta pravila društvo Demi Mur. 

Inače, već neko vreme kruže glasine da je je njihovoj osmogodišnjoj vezi došao kraj, iako javno o tome nisu pričali. 

Podsetimo, Kejt Mos i Nikolaj Bizmark su u vezi od 2015. godine. U početku njihove romanse, on je navodno neko vreme živeo u podrumu njene kuće jer Kejt tada nije bila spremna da javno podeli novosti o svom ljubavnom životu sa svojom ćerkom Lili Grejs Hak.

Kejt Mos je skrivala dečka neko vreme.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par nije viđen zajedno od januara, a šuškalo se prošlog leta da je upravo Nikolaj prevario Kejt, i to sa francusko-američkom manekenkom Kamil Rouv. Sudbina slanog para za sada nije poznata, te ostaje samo da vidimo na koju će se stranu razvijati situacija.

- / The Photo One / Profimedia, Shutterstock Kejt Mos dosta se promenila od vremena kada se zabavljala sa Pitom Doertijem.

Pročitajte još: "ZALETEO SAM SE I NOGAMA JE UDARIO U GLAVU" Slavnu manekenku bivši dečko je monstrouzno zlostavljao i time se ponosi

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!