Kejt Mos, poznata manekenka, zablistala je sinoć na reviji modne kuće Fendi tokom Nedelje mode u Milanu u društvu Nikolaja von Bizmarka. Ovo je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti od septembra 2022. godine, kada su napravili medijsku pauzu.

Svojim karakterističnim stilom, Kejt Mos (49) je izazvala oduševljenje, dok je 13 godina mlađi Nikolaj von Bizmark takođe privukao pažnju modnih znalaca.

Kejt Mos sa 13 godina mlađim dečkom
Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Manekenka i Nikolaj, koji nosi titulu grofa, nisu komentarisali glasine o raskidu. Međutim, u julu je primećeno da Nikolaj ulazi u hotel sa modelom Kamil Rou. Nedavno su oboje prisustvovali modnom događaju Vogue World u Londonu, iako nisu bili zajedno tokom događaja, gde se Nikolaj družio sa Kejt Mosinom najboljom prijateljicom Šarlot Tilberi.

Kejt Mos i Nikolaj Bizmark su u vezi od 2015. godine. U početku njihove romanse, on je navodno neko vreme živeo u podrumu njene kuće jer Kejt tada nije bila spremna da javno podeli novosti o svom ljubavnom životu sa svojom ćerkom Lili Grejs Hak.

Kejt Mos i Nikolaj Bizmark
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slavna Britanka i Nikolaj su raskinuli 2016. godine zbog različitog načina života koji je bio usredsređen na zabave i provod. Ipak, kasnije su se pomirili i održavaju misterioznu i turbulentnu vezu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!