Veza Kejt Mos i rokera Pita Doertija jedna je od najburnijih u istoriji šoubiznisa. Njihove svađe i sukobi svakodnevno su punili stranice britanskih tabloida, a nakon dve godine pakla konačno su davne 2007. godine stavili tačku na romansu.

I ko zna do kada bi sve što se dešavalo iza "zatvorenih vrata" zapravo bilo misterija, da Pit Doerti nije rešio da otkrije pikanterije u svojoj novoj romasi, a jedan od najšokantnijih trenutaka bio je kada opisuje kako se zaleteo i udario je nogama u glavu.

Najgore od svega je što je knjigu pisao tako da su mnogi stekli utisak da se zbog svega što je uradio ne kaje ni najmanje. Naime, Pit se pristetio odmora na Tajlandu iz 2007. godine kada je Kejt morala da ga izvlači iz zatvora nakon što je uhapšen jer se drogirao sa random bakpakerima koje je sreo.

Kejt Mos i Pit Doerti imali su problematičnu vezu.
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

S obzirom da je još uvek bio pod uticajem narkotika kada su napuštali policijsku stanicu, on je svoju agresiju ispoljio upravo na manekenki.

"Kejt i Dejvid Teng došli su da me izvuku iz zatvora, a ja sam toliko bio van sebe da sam nazvao Kejt "frigidnom motkom", a potom sam se zaleteo i nogama je udario u glavu, i pobegao niz ulicu", napisao je roker.

"Sledeće čega se sećam je da sam se probudio u Hitrouu u policijskom šortsu, nisam čak imao ni pasoš", dodao je. Inače, samo par dana pre toga, par se venčao na budističkoj ceremoniji na plaži. Venčanje nije imalo pravni status u Britaniji, ali je par nameravao da to ozvaniče i u svojoj zemlji. Međutim, usledile su katastrofalne svađe zbog kojih su se iste godine konačno razišli.

Pit Doerti odlučio je da progovori o pikanterijama iz veze sa Kejt Mos.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Pit je istakao da nije postojao specifičan događaj zbog čega su se razišli, ali da "njihovi svetovi zaista nisu bili kompatibilni". Par je izlazio od 2005. do 2007. godine, a tokom tog perioda manekenka je izgubila gotovo sve dobro plaćene poslove nakon što je uslikana kako koristi sumnjivu belu supstancu u njegovom studiju. Inače, roker je tvrdio da su najveće svađe izbile, pa onda i konačan raskid jer je Mosova uništila njegovog plišanog medveda Pandija.

"Oh ne, ne spominjite mi Pandija. Pandi je bio zapaljen kada sam raskinuo sa izvesnom mladom damom. Ona ga je spalila", rekao je Doerti. "To je bio medvedić kog imam od dana kada sam rođen i onda sam ga dobio spaljenog i prosto, morao sam da raskinem", dodao je.

Doerti je inače na početku njihove veze ahtevao od Kejt da istetovira njegove inicijale kao dokaz odanosti. "Želeo sam da dokaže svoju ljubav, pa sam rekao, moraš da se tetoviš sa mojim inicijalima, moraš da budeš žigosan – to je više bila nesigurnost sa moje strane", priznao je roker.

Pit Doerti u svojoj biografiji ispričaće sve što se dešavalo sa Kejt Mos.
Imageplotter / Avalon / Profimedia 

Tokom te dve godine veze zapravo je Kejt bila ta koja ga je terala na rehabilitaciju, ali on ej svaki put poklekao. Samim tim, povlačio je i nju na dno. Na kraju se pojavila i priča da je raskinuo sa njoj jer nije želela da proba krek. Šta je od svega toga istina, znaju samo oni, a Doerti i dalje ne prestaje da vređa bivšu ljubav iako odavno nisu zajedno.

- / The Photo One / Profimedia, Shutterstock Kejt Mos dosta se promenila od vremena kada se zabavljala sa Pitom Doertijem.

Možda će vas zanimati da pročitate: PRVO SE SKRIVALA, A KASNIJE PROŠETALA S NJIM: Kejt Mos sa 13 godina mlađim dečkom kog je u podrumu krila od ćerke

Bonus video:

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!