Pevačica Selena Gomez, i bivša partnerka Džastina Bibera koji je sinoć objavio da čeka prvo dete sa Hejli, je u juče na svom Instagram Storiju objavila crno-belu fotografiju nje sa dečkom kako se drže za ruke.

Takođe je objavila grupnu sliku sa dečkom Blankom i njenim kolegama iz filma „Samoubistva u zgradi” Martinom Šortom i Stivom Martinom.

Selena Gomez se hvali momkom
Instagram 

Poznato je da se Gomez hvali Blankom na društvenim mrežama prekomernim fotografijama otkako su svoju vezu objavili u decembru.

Pošto pevačica ima partnera pored sebe, činilo se da joj nije teško palo saznanje da Džastin – sa kojim je bila u skoro osmogodišnjoj vezi – čeka svoje prvo dete sa njenom večitom rivalkom.

Podsetimo, Hejli i Džastin su u četvrtak objavili vesti o trudnoći na Instagramu zajedničkim video snimkom i slikama ceremonije obnove intimnog zaveta na Havajima.

Hejli (27) je za ceremoniju obukla belu čipkanu haljinu koju je dizajnirao YSL, dok je 30-godišnji pevač nosio ležernu jaknu i šešir.

Victoria's Secret model navodno je u trećem trimestru u šestom mesecu trudnoće - što znači da beba Biber može da stigne do kraja leta.

Hejli i Džastin venčali su se u septembru 2018. - oko šest meseci nakon što je pevač zvanično raskinuo sa Gomezovom. Malo ko je verovao da će ljubavni par opstati 6 godina u braku, budući da se za njih priča kako su sreću gradili na temeljima tuđe nesreće.

Hejli i Džastin
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godinu dana kasnije proslavili su svoju svadbu zajedno sa porodicom i prijateljima.

Uoči trudnoće, Hejli je otkrila svoj strah od odgajanja dece u očima javnosti tokom intervjua za Sunday Times u maju 2023.

„Bukvalno plačem zbog ovoga sve vreme! Toliko želim decu, ali se plašim“, rekla je. „Dovoljno je da ljudi govore stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu da zamislim da moram da se suočim sa ljudima koji govore loše o mom detetu. Možemo samo da učinimo najbolje što možemo da ih vaspitamo. Sve dok se osećaju voljeno i bezbedno.”

Bonus video

Džastin Biber zdravstveni problem  instagram/justinbieber

Izvor: Wanted A.N.