Kao što se i sećamo, Žizel Bundšen i Brejdi su se sukobljavali tokom njihovog braka jer je ona smatrala da bivši kvoterbek NFL-a nije stavljao njihov porodični život na prvo mesto u odnosu na svoju karijeru - razlika koja je na kraju dovela do njihovog razvoda u oktobru 2022. godine.

Page Six-u je rečeno da je rana ponovo otvorena kada je Brejdijev nastup, koji je vodio Kevin Hart, emitovan uživo na Netflixu u nedelju uveče.

Brejdi je podneo - i čak se nasmejao - pljusku šala o svom raskidu sa top modelom.

Ali kada je "Roastmaster General"Džef Ros napravio šalu o skandalu u salonu za masažu u koji je umešan vlasnik Nju Ingland Petriotsa Robert Kraft, Brejdi je stao u njegovu odbranu.

"Prvog dana trening kampa, taj mršavi novajlija je slavno ušao u kancelariju vlasnika Roberta Krafta i rekao: 'Ja sam najbolja odluka koju je vaša organizacija ikada donela", rekao je Ros tokom nastupa. "'Želite li masažu?'"

Prvi i jedini put na događaju, Brejdi je prišao Rosu - legendi u svetu rostovanja - i rekao mu: "Nemoj više to sra** ponoviti."

tom brejdi
Instagram 

(Upravo je Kraft bio jedan od 25 ljudi optuženih za traženje prostitucije u salonu za masažu na Floridi 2019. godine, ali su optužbe protiv njega povučene.)

U međuvremenu, šale su letele cele noći o kraju Brejdijevog braka, i o Bundšeninoj nastavljenoj vezi sa svojim instruktorom džiu-džice.

tom brejdi
Instagram 

Dok je za to vreme Brejdi stajao po strani i dopustio komičarima da se sprdaju sa njegovim brakom, Page Six navodi da je njegovoj bivšoj ženi sigurno sve to delovalo kao dokaz da mu je i dalje stalo više do fudbalskog sveta nego do njegovog privatnog života.

Tom Brejdi se smeje na fore o razvodu od Žizel Bundšen pred milionima
Shutterstock 

Izvor blizak produkciji Netflixa rekao je Page Six-u da su šale bile u duhu zabave, da su se komičari međusobno dogovorili da deca para budu zaštićena i da Brejdi nije znao ni za jednu šalu unapred.

Bonus video

Kuhinja Žizel Bundšen instagram/gisele

Izvor: Wanted A.N.