Ako postoji par javnih ličnosti koji uživaju u ljubavi, van pogleda publike, onda je to sportsko-muzički par Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas koji je napunio 49 godina. Moglo bi se reći da je njihova ljubav na neki način bila sudbonosna, a evo i zašto. Enrike je rođen u Madridu, 1975. godine, dok je Ana bila udaljena više od 4 hiljade kilometara od njega. Međutim, sudbina je umešalas prste, budući da su se oboje sjatili u Sjedinjene Države gde su se upoznali, a potom i zavoleli.

Dok je Iglesijas gradio uspešnu muzičku karijeru, Ana je u Ameriku stigla zahvaljujući stipendiji za studiranje na prestižnoj IMG Academy za sportiste. Do kraja 1995. oboje su gradili uspešne karijere, svako u svojoj disciplini, koje će donositi mnoge nagrade i trijumfe.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas
Rachid Ait / Pacific coast news / Profimedia 

Kako ih je jedna pesma zauvek spojila?

Kralj latino popa i bivša teniserka upoznali su se u decembru 2001. na snimanju spota za pesmu "Escape", u kome su se ljubili u automobilu. Iako se nikada pre toga nisu sreli, Enrike je bio veliki fan teniserke, prilikom jednog intervjua je izjavio da verovatno mnogi momci žele da je upoznaju, i da je on jedan od njih.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas
- / Backgrid USA / Profimedia 

Hemija između njih dvoje bila je više nego očigledna, a njih dvoje su od tada u vezi. Često se, tokom godina, provlačilo pitanje da li su u vezi ili braku, da li su zajedno ili su raskidali i mirili se.

Neslana šala

Tokom leta 2007. godine, mediji su preneli vest o njihovom raskidu, a sam Iglesijas je rekao da su bili venčani i da su se razveli. Kasnije je u intervjuima rekao da je to bila samo šala, da su oni i dalje zajedno. Svetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno venčao, ali ni to nikada nije ni potvrđeno ni demantovano. Par se nikada nije oglasio i delić njihovog života može da se oseti samo kroz fotografije koje objave na Instagramu.

enrike iglesijas
Instagram 

Kao što već godinama žive u tajnosti, tako su "niotkuda" postali roditelji. Ana i Enrike Iglesijas dobili su blizance, što je - malo je reći - šokiralo kompletnu svetsku javnost jer niko nije ni slutio da je Ana trudna. Vest da je u bolnici u Majamiju u decembru 2017. godine rodila sina Nikolasa i ćerku Lusi bila je iznenađenje za sve.

Rođenje ćerkice u februaru 2020. godine delimično je pokvario Enrikeov brat Hulio, koji se prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao stric, potvrdio da su Ana i Enrike dobili treće dete, ali nije hteo da otkrije ni pol deteta.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas pre
Instagram 

Ko je bila Ana pre nego što je upoznala Enrikea?

Pre nego što se zaljubila u Enrikea Iglesijasa, Ana je imala zapaženu tenisku karijeru. Prozvali su je "najlepša teniserka koja nikad nije osvojila nijedan turnir". Bila je večito druga, čak i u izborima za najseksi sportistkinju sveta, gde ju je redovno pobeđivala naša Ana Ivanović. Ipak, sve to nije smetalo Ani da od tenisa zaradi nešto više od tri i po miliona dolara, a od marketinga - pedeset miliona.

Ana Kurnjikova je bivša teniserka
Shutterstock 

"Kao i svaki drugi par, i mi smo imali uspone i padove. Nije bilo uvek sve savršeno. Ali, na neki način i jeste savršeno", rekao je u jednom od retkih intervjua Enrike.

Iglesijas, koji je prodao više od 170 miliona albuma širom sveta, i dalje je najprodavaniji muzičar iz Španije ikada. Sin je čuvenog Hulija Iglesijasa, koji navodno, nikada nije upoznao Anu. Bar ne za javnost. Jedan od razloga zbog kojeg par toliko drži do privatnosti, možda leži u detalju iz Enrikeovog detinjstva. Naime, dugo se pisalo da se pevač odrekao oca koji je navodno spavao sa preko 3.000 žena.

Brak Enrike Iglesijasa i Ane je uspešan zbog toga što su izbegli jednu grešku
Instagram 

Mnogi današnji parovi imaju potrebu da svoju ljubavnu vezu izlažu društvenim mrežama, trudeći se da plasiraju što bolju sliku o svom odnosu. Međutim, često se dešava da je to samo paravan.

Enrike i Ana svoju ljubav drže daleko od počiju javnosti, te je možda u tome ključ njihove uspešne u dugoročne veze.

Instagram Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova objavili fotografije blizanaca

Izvor: Wanted A.N.