Enrike Iglesijas ponovo je postao glavna tema javnosti, nažalost, ne zbog dobrih razloga. Veliki zavodnik i nekada velika pop zvezda trenutno je na "The Trilogy" turneji zajedno sa Pitbulom i Rikijem Martinom širom SAD i Kanade, i sve što je moglo da krene po zlu - krenulo je. 

Oni koji su se radovali nastupu čuvenog latino šmekera kako bi uživali u njegovom čarobnom glasu, sa koncerata su izlazili vidno razočarani, a pevač je gotovo preko noći postao glavna "sprdnja" na mrežama. 

Hashtag #enriqueiglesiascantsing (Enrike Iglesijas ne zna da peva) postao je jedan od najpretraživanijih sa neverovatnih 6 miliona samo na Guglu, dok se na TikToku pretvorio u vodeći trend. 

No, o čemu se tačno radi? 

Samo ćemo reći da u svim tim šuškanjima da slavni pevač zapravo ne ume da peva možda ima istine, barem sudeći po novim snimcima. Slavni zavodnik većinu pesama peva na plejbek, a tu i tamo gde se "uključi", bolje da ćuti jer su visoki tonovi gotovo neslušljivi

Vrhunac je njegovo "bacanje" na binu i simuliranje odnosa, što je čak i najvatrenije obožavateljke ostavilo zgađenih izraza lica. 

Negativni komentari su toliko učestali, da brojni fanovi traže i da im se vrati novac.

"Želim da mi vrate novac", "Ljudi, sačuvajte novac. Nemojte ići na njegov koncert", "Enrike Iglesijas je došao da dobije koncert od nas", samo su neki od komentara na nastup popularnog pevača.

Fanovi Enrikea Iglesijasa izražavaju duboko razočaranje Enrikeovim performansom, a kritike se uglavnom fokusiraju na "primetni nedostatak truda" s njegove strane tokom nastupa.

Fanovi su podelili snimke i sa prethodnih Enrikeovih nastupa, i tek sada se vidi da pevač ama baš ništa nije promenio, te da je čak na pojedinim koncertima izgledao pijano ili kao da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci.

Fanovi su vidno razočarani, te je jasno zašto je nastup španskog pevača postao predmet široke diskusije među obožavaocima, što može imati uticaj na reputaciju sina čuvenog Hulija Iglesijasa u industriji zabave. 

Pročitajte još: SLAVNI PEVAČ NE ŽELI DA ČUJE ZA OCA KOJI JE IMAO 3.000 LJUBAVNICA: Odrekao se nasledstva od 800 miliona i ljubi lepu Anu

Bonus video:

Kako peva Madonina ćerka Instagram/soy_ruli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!