Teško da je ijedan par privukao toliku pažnju na Met Gali kao što su to uradili Damiano David i prelepa mlada glumica Dav Kameron

Čuveni roker gutao je pogledom slavnu lepoticu i jedva da ju je ispuštao iz ruku, a dok je pozirala sama, hipnotisano ju je posmatrao, zaslepljen njenim likom. 

Fanovi omiljenog Italijana tek sada su primetili koliko je zaljubljen u devojku sa kojom je već neko vreme u vezi, a bilo je i onih koji su komentarisali da bivšu partnerku Đorđu Soleri, nikada ovako nije gledao. 

Damiano David sa Dav Kameron.
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, za ovu priliku, Damiano je poneo Diesel providno odelo, dok je Dav nosila toaletu istog brenda koja je "cvetala" pred fotografima kada je glumica pomerala rukave.

Damiano ju je oduševljeno posmatrao i sve vreme joj delio komplimente, a fanovi para bili su u ekstazi. 

Ko je Dav Kameron?

Dav je bila poznata kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, ali kako to obično biva, upravo to što je u taj svet zakoračila kao veoma mlada, na kraju je bilo ono što joj sada ne dopušta da napreduje. Kao dete prošla je jezivo zlostavljanje vršnjaka.

Iako je bila jedna od najlepših devojčica na malim ekranima, njeni školski drugari govorili su joj da je gadna, smešna, te da se "blamira". Koliko je sve otišlo daleko svedoči i situacija iz srednje škole kada su je devojčice zaključale u ostavu, a kada je konačno uspela da izađe, druga deca su je saplitala dok je hodala.

Kameron je otkrila i jednu situaciju kada su njene vršnjakinje donele žilete u školu kako bi obrijale noge, a potom ih bacale na nju s rečima da bi "trebalo da se ubije".

Kao da to nije bilo dovoljno, sa 15. godina doživela je jezivu tragediju kada joj se otac ubio. Za njega je bila izrazito vezana, a ovu vest veoma je teško podnela. Tek nakon smrti je otkrila pojedine detalje koji su njenog oca oterali na put bez povratka. On je bio gej, a nije mogao to da podnese, zbog čega je sebi oduzeo život.

Dav je u spomen na njega i zvanično promenila ime u Dav jer ju je upravo tako otac zvao, a njeno pravo ime bilo je Kloi Selest. Nažalost, očeva smrt pokrenula je probleme sa depresijom i anksioznošću, a veoma rano razvila je i diforiju, poremećaj u kom ne sagledava realno svoje telo, zbog čega se često izgladnjivala i plašila svakog grama viška.

Sa 23 godine gubi najboljeg prijatelja koji je preminuo nakon komplikacija sa epilepsijom, a mentalni problemi Kameronove postaju sve gori. Na sve to, Kameron je izbugila i najbolju prijateljicu Kristinu Grimi nakon što ju je usmrtio poludeli fan.

Glumica je prošla i kroz turbulentne veze, no čini se da je njeno srce uspeo da ukrade Damiano sa kojim je povezuju od oktobra 2023. 

Par se ne odvaja, i kako stvari stoje, njihov odnos postaje sve stabilniji i jači, a još fotografija prelepe Dav pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/dovecameron Pogledajte kako izgleda Dav Kameron, nova devojka Damiana Davida.

Pročitajte još: VERINA ĆERKA NA MET GALI SA MUŽEM KOJI VOLI TROJKE: Pozirala pred Kardašijankama čijeg je brata varala sa njih 20

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Damijano David, Maneskin Tiktok/valeeebarba

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!