Dodela Bilbord nagrada okupila je krem svetskog džet seta, a među njima smo mogli da vidimo i neke zvezde koje se dugo nisu pojavljivale na događajima ovog tipa kao što je lepa glumica Dav Kameron.

Ona je još na otvaranju privukla ogromnu pažnju nestvarnom crvenom toaletom koja je imala neobičan izrez sa prednje strane, a ceć sutradan pojavila se na drugoj svečanosti gde je prošetala crvenim tepihom u elegantnoj crnoj tolaleti zbog čega su je mnogi zvali "crnim labudom" baš kako joj i ime kaže.

Dav Kameron pojavila se na dodeli nagrada u velikom stilu.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dav je plenila izgledom i ostavljala bez daha pojavom, a nema ko nije komentarisao izgled mlade glumice koju mnogi znaju još iz vremena kada je kao tinejdžerka bila zvezda serije "Liv and Maddie" na Dizni kanalu.

Dav Kameron pojavila se i u crnom izdanju koje je oduševilo prisutne.
Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia 

Međutim, nakon bravurozne šetnje u Kanu, Dav je objavila uplakan selfi i zabrinula svoje pratioce.

"Mučim se u poslednje vreme sa konceptom sene same, unutrašnjim vezama sa onim što sam bila i kako me drugi percipiraju, a čega nisam svesna", započela je.

Dav Kameron podelila je uplakani selfi na svom Instagramu.
pritnscreen/instagram 

"U poslednje vreme prekrivam ogledala. Osećam se pogrešno u odeći koja je činila da se osećam sjajno. Mnogo plačem u poslednje vreme, i nekad sam preplašena identitetom i sopstvenom slikom, a nekad cvetam i uživam u nekim novim stvarima", nastavila je Dav i objasnila da još uvek nije sigurna da li je naučila ko je, ali da se trudi da pronađe sebe.

Zvezda Dizni serija je istakla da je "seksualnost i performativne rodne norme izbacuju iz koloseka, i da društveni mediji, brendiranje i stalno deljenje njenog života sa strancima utiču na njeno mentalno zdravlje".

Dav Kameron priznala je da ima problema sa mentalnim zdravljem i da često plače.
printscreen/instagram 

Kameron na Instagramu prati preko 47 miliona ljudi, a lepa glumica je rekla da tera sebe da napravi pauzu i ne kažnjava se jer ne razume sopstvena osećanja. Na kraju je priznala i da pati od telesne disforije i zaključila ispovest rečima "emocije su kul. Disforija je ok. Živeti kao ljudsko biće je intezivno".

Dav Kameron je uplakana najavila da će pokušatida napravi pauzu od društvenh mreža.
pritnscreen/instagram 

Dav je bila poznata kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, ali kako to obično biva, upravo to što je u taj svet zakoračila kao veoma mlada, na kraju je bilo ono što joj sada ne dopušta da napreduje. Kao dete prošla je jezivo zlostavljanje vršnjaka.

Iako je bila jedna od najlepših devojčica na malim ekranima, njeni školski drugari govorili su joj da je gadna, smešna, te da se "blamira". Koliko je sve otišlo daleko svedoči i situacija iz srednje škole kada su je devojčice zaključale u ostavu, a kada je konačno uspela da izađe, druga deca su je saplitala dok je hodala.

Kameron je otkrila i jednu situaciju kada su njene vršnjakinje donele žilete u školu kako bi obrijale noge, a potom ih bacale na nju s rečima da bi "trebalo da se ubije".

Kao da to nije bilo dovoljno, sa 15. godina doživela je jezivu tragediju kada joj se otac ubio. Za njega je bila izrazito vezana, a ovu vest veoma je teško podnela. Tek nakon smrti je otkrila pojedine detalje koji su njenog oca oterali na put bez povratka. On je bio gej, a nije mogao to da podnese, zbog čega je sebi oduzeo život.

Dav je u spomen na njega i zvanično promenila ime u Dav jer ju je upravo tako otac zvao, a njeno pravo ime bilo je Kloi Selest. Nažalost, očeva smrt pokrenula je probleme sa depresijom i anksioznošću, a veoma rano razvila je i diforiju, poremećaj u kom ne sagledava realno svoje telo, zbog čega se često izgladnjivala i plašila svakog grama viška.

Sa 23 godine gubi najboljeg prijatelja koji je preminuo nakon komplikacija sa epilepsijom, a mentalni problemi kameronove postaju sve gori. Na sve to, Kameron je izbugila i najbolju prijateljicu Kristinu Grimi nakon što ju je usmrtio poludeli fan.

Ujedno je prošla i veoma turbulentnu vezu kada ju je bivši javno optužio da ga je varala. Dav danas ima 26 godina i pokušava da se izbori sa svojim demonima, te se svim srcem nadamo da će to uspeti da uradi, te da ćemo je opet gledali u punom sjaju na velikom platnu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Mlada glumica Dav Kameron promenila se mnogo za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!