U toku prethodnog dana mreže je brzinom svetlosti preplavio snimak na kojem se Damiano David, frontmen benda Maneskin ljubi sa nepoznatom devojkom. S obzirom da je jedan od najboljih frajera sveta u dugoj vezi sa manekenkom i aktivistkinjom Đorđom Soleri, jasno je zašto je "dokazana prevara" podigla ogromnu prašinu.

Mreže bruje zbog Damiana i snimka prevare.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na snimku se jasno vidi Damijano u klubu, dok na podijumu igra sa drugom devojkom, a potom se strastveno ljube. Fanovi su udarili na Damijana, optuživali ga za "odvratno ponašanje" prema verenici, a onda se i on oglasio i otkrio šta posredi.

"Veoma mi je žao što je ovaj video izašao, nismo želeli da se nosimo sa situacijom i to je bila moja greška. Đorđa i ja smo odlučili da raskinemo pre nekoliko dana, tako da nije bilo izdaje bilo koje vrste. Nadam se da ovo neće uticati na Gorđin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka", napisao je pevač na storiju.

Damiano David prevario je devojku.
Instagram 

Đorđa Soleri, njegova, kako su neki tvrdili i verenica, nije komentarisala pomenutu situaciju, niti se oglašavala na svom profilu. I na njenom i na njegovom Instagramu još uvek se mogu videti zajedničke fotografije, zbog čega je mnogima bilo teško da poveruju da se raskid desio pre nekoliko dana.

Mnoge je Damijanovo objašnjenje dodatno ražestilo jer, prema mišljenju velikog broja ljudi "samo što je raskinuo, a već je uskočio u odnos sa drugom".

Damiano David izvinio se zbog ponašanja sa drugom devojkom.
pritnscreen/instagram 

Ipak, Đorđa je otpratila i Damiana i ostale članove benda, što je možda dovoljna reakcija na sve što se dešavalo, a još fotografija iz dana najveće ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Damiano i Đorđa u doba najveće ljubavi

Ko je nova "devojka" Damiana Davida?

Inače, veoma brzo se saznalo i ko je devojka sa kojom se ljubio Damiano. U pitanju je Martina Taljienti, jedna od najboljih prijateljica basistkinje Maneskina, Viktorije de Anđelis. 

Martina Taljienti je bliska prijateljica viktorije.
Instagram 

Lepa 22-godišnjakinja bavi se modelingom, i već je radila velike kampanje, a prati je čak i agencija Elite.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu su brojne njene fotografije sa Viktorijom i Tomasom Ragijem, gitaristom Maneskina: njih troje su nedavno proveli vikend na Ibici.

Za sada nije poznato da li su Martina i on par, ili je samo bio "trenutak slabosi", a još fotografija manekenke pogledajte u galeriji.

Instagram Martina Taljienti, nova devojka Damiana Davida.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!