Da je Anđelina Džoli nekada bila omiljena "wild" devojka Holivuda odavno je poznato, ali njenu divlju stranu dugo niko nije mogao da vidi. Doduše, uz sve obaveze, humanitarne projekte i šestoro dece, nije da joj ostaje mnogo vremena za provod, ali se to sada promilo makar na jedno veče.

Lepa glumica izašla je sa ćerkom Šajlo na koncert benda Maneskin u Rimu, i ako je suditi po paparaco fotografijama, provele su se više nego sjajno. Šajlo koja je postala glavna zvezda mreža nakon što su njeni plesni snimci postali viralni na TikToku, u glas je sa publikom pevala sve pesme omiljenog benda koji već neko vreme gradi karijeru i u Americi, a ni Anđelina nije ostala imuna na zgodnog Italijana.

Anđelina Džoli bila je na koncertu Manseskina sa ćerkom Šajlo.
Barbara Amendola/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Očevici tvrde da glumica nije skidala pogled sa tela Damijana Davida, te da je oduševljeno skandirala sve vreme. Damiano je, očekivano priredio svojevrstan šou u Rimu, a pred publikom se pojavio u nešto "čednijem" izdanju nego pre.

Anđelina Džoli uživala je na koncertu Manseskina
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Problematični frontmen na scenu je izašao u satenskom odelu sa izveženim belim cvećem i u providnoj majici od tila, ali čak i u ovom izdanju malo koga je ostavio ravnodušnim.

Damiano David oduševio je publiku u Rimu.
Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia 

Inače, Anđelina je sa Šajlo trenutno u Italiji gde snima novi film, a tinejdžerka za koju se ranije govorilo da je transrodna čak ni ovde ne odustaje od plesa. Vreme provodi sa sestrom Zaharom i prijateljima, a nedavno je viđena u šopingu u opuštenom, ali veoma ženstvenom izdanju.

Šajlo Džoli Pit odmara se s društvom u Rimu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Malo pre toga, Šajlo i Anđelina napravile su predah i kupovale u Zari što je veoma iznenadilo očevice koji nisu očekivali da će na jednom takvom mestu videti glumicu sa A-liste Holivuda.

Anđelina Džoli nedavno je kupovala u Zari u Rimu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zanimljivo je i da se Šajlo oblači sve ženstvenije, što je potpuna suprotnost imidžu koji je negovala ranije, što možete videti u galeriji ispod.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Anđelina ne krije ponos zbog ćerke koja već polako ali sigurno postaje individua za sebe, a vesti o njenom plesnom umeću na kratko su zasenile priče o ljubavnom životu Džolijeve.

Podsetimo, šuškalo se da je Anđelina u vezi sa The Weekndom koji je njihovu romansu opevao i u pesmi, a odmah potom povezivali su je i sa bivšim suprugom Džonijem Li Milerom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!